Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 14:48   #1608
LaLoca
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
wczoraj do 1 w nocy męczyły mnie skurcze, rozkręcały sie i nabierały mocy po czym się rozjechały i zasnęłam

teraz też mam skurcze , bolą, ale do wytrzymania , zaczynam mierzyć czas,nie są regularne póki co

chciałabym żeby się rozkręciło , to już 2 doba jak się bujam z nieregularnymi skurczami ciekawe jak długo tak mogą
Oby w tej nocy się wzięło ostatecznie, bo biedna się tylko namęczysz z drugiej strony pewnie rozwarcie się robi i na porodówce szybciej pójdzie oby

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
przez moja ☠☠☠.ana ksiegowa
sorki ze tak pisze ale jestem totalnie baba rozczarowana
prosilam ja zeby w sierpniu sprawdzila mi skladki zus c ztie sa ok itp.
a ona zrobila to dopiero teraz nie przynajac mi sie
i okazalo sie ze gdzies tam w czerwcu mialam 20zl niedoplaty nie wiem jakim cudem.
co ciekawe wysylam jej co miesiac potwiedzenia oplaty zus wiec chyba ona jest od.sprawdzania czy ok

i naczytalam sie ze wystarczy raz spoznic sie z oplata zusu i zus nie wyplaca swiadczen i ch.j
ale brzydko mowie
dobrze ze maciek jeszcze czytac nie umie

wiec jak dostane odmowe to wracam do pracy bo sie z tz nie utrzymamy
poki co mysle zeby pracowac z mlodym w chuscie
no sajgon
O kurde :/ współczuję sytuacji. A co to za praca, że z dzieckiem w chuście się da?
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora