2013-10-05, 15:04
|
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Czy to nie będzie głupie?
Cytat:
Napisane przez Asia_Dy
Wiem, że masz rację  Ale chciałam oparcia w kimś przynajmniej na początku.
|
Wiadomo że to fajnie mieć kogoś bliskiego, ale cóż...Ty nikogo bliskiego w tym mieście nie masz. Jeszcze gdybyście mieli w miarę regularny kontakt, a tak...sama zresztą piszesz, że przypuszczasz że on to odbierze jako chęć powrotu...nie wiem czy warto. Już lepiej poszukać Wizażanki z tego miasta 
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------
Cytat:
Napisane przez Asia_Dy
Widocznie, pomimo w miarę poprawnych stosunków po zerwaniu, utrzymywanie jakichkolwiek kontaktów z eksem jest bez sensu.
|
Autorko, to Twój eks, nie nasz, to Ty wiesz, czujesz czy odezwanie się do niego ma sens. Jeśli masz wątpliwości, które skłoniły Cię do założenia wątku, to znaczy że jednak podejrzewasz, że mogłabyś tym odezwaniem się do niego narobić sobie i jemu kuku.
Ewentualnie, jeśli Ci tak bardzo zależy, to może napisz do niego coś w stylu "hej, udało mi się podłapać pracę w Twoim mieście i szukam pokoju, znalazłam dwa fajne adresy, możesz mi jak najprościej wyjaśnić jak się tam dostać z dworca? Mapę mam, gps w telefonie niby działa, ale jednak objaśnienia osoby znającej miasto są bezcenne" i zobaczysz jak zareaguje. Ale ja bym jednak wolała użyć tego gpsu, taka jestem samodzielna
|
|
|