2013-10-07, 10:55
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez katarzyniak
Perfuzja, oczywiście w Twoim przypadku wszystko wskazuje na to, że jest dobrze i nie ma czym się martwić. U mnie niestety trzeba dmuchać na zimne, mam za sobą poród przedwczesny w 22 tygodniu. Teraz mam założony szew, ale nie chce dopuścić do sytuacji, że szew nie wytrzyma...W dodatku, być może ta granica 22 tydzień - to moja granica, gdzie szyjka nie wytrzymuje? Obecnie jestem w 23 tygodniu, a te skurcze o których pisałam zaczęły się dokładnie 4 dni temu. Więc mój przypadek daje do myślenia...
|
jej... trzymam kciuki oby tym razem magiczna granica była gdzieś w 36 najszybciej 
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
Czyli podkłady poporodowe to są ogólnie te podpaski giganty ? Bo na allegro widziałam też takie http://allegro.pl/14szt-podklady-pop...586898980.html i zastanawiałam się czy się czymś różnią czy nie ? wszyscy taczej polecają te bella mama czy jakoś tak i ile paczek takich kupić ? 2-3 są po 10 szt w paczce
|
te które podałaś tez chyba mogą być ale różnica w cenie masakra a przecież i tak trzeba to za chwilę wyrzucić, wiec może lepiej kupić te obleśne belle a pieniążki miec na coś innego 
[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43159117]Dzień dobry!!
Dzień dzisiaj podły u mnie, szaro buro i depresyjnie. Najgorzej, że to mi nie pomaga - mam jakieś huśtawki nastrojów i ostatnio łapie doły. Mam ochotę płakać i płakać i szukam pretekstu - wczoraj np.: się załamałam że nasze nowe mieszkanie będzie okropne i brzydkie i nic nie zrobimy ładnego pomimo wizualizacji i szukania.
Chyba muszę odpocząć. W środę idę do lekarza i poproszę o zwolnienie, bo psychicznie ostatnio czuję się kiepsko a dodatkowo łapie mnie przeziębienie 
Słuchajcie, ostatnio zauważyłam że raz, dwa razy dziennie łapią mnie skurcze - nawet bolesne. Czy to są te osławione skurcze B-H? Muszę popdytać mojego lekarza.[/QUOTE]
głowa do góry to pewnie hormony a te skurcze B-H to u mnie nie bolały tzn wyczuwałam je ale nie bolały i były dużo później gdzieś po 30t na pewno.
|
|
|