Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-08, 10:50   #1007
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
A to nasz charakterny pupil
Widać ze ma bystre oczka

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
pranie wstawione, zmywarka zmywa, pies po spacerze
Ja to samo,kuchnia ogarnięta, zupa buraczkowa się gotuje,pranie poskładane, łazienka ogarnięta, pies się relaksuje na kanapie

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Oj boli niestety. Na początku lekarka mówiła, że boli bo dzieć jeden się wpycha główką w pachwinę i uciska na mięśnie i nerwy. Jednak jak ból rozlał się na całe podbrzusze i był aż na tyle mocny, że nie mogłam nawet nogami ruszać (od 3 tygodni chodzę o kulach) no to już się to zrobiło podejrzane. Szczególnie, że boli cały czas, bez względu na to czy coś robię czy nie. No i noce są ciężkie, bo przy obracaniu się z boku na bok ból się nasila (ruchy miednicy są wtedy zwiększone podobno)
Pierwszy dzień zwolnienia przywitałam wymiotami. Tak mnie zaczął dusić kaszel (z końców palców nożnych jak to mój mąż mówi), że mnie pociągnęło. Potem poleciała krew z nosa. No masakra. Nie wiem skąd ten kaszel taki, coś trochę mnie drapie w gardle teraz ale to pewnie od tych wymiotów.
Musisz dużo odpoczywać
Myślę ze już dawno powinnas być na zwolnieniu i dbać o siebie i maluszki