Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-08, 09:58   #1010
senira666
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
A to nasz charakterny pupil
ale ma superaśne dduuużżżże uszy
moja jak była mała to uszy były większe od psa,,, dopiero potem się to troche wyrównało

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Mój radzi sobie z gumowymi zabawkami w kilka godzin. Czasem kupowalismy bo je bardzo lubił, ale jak zaczął połykać kawałki gumy a potem wymiotował tym po domu to już nie kupujemy. Uwielbiał też te sznurki z petlami ale też potrafi je momentalnie rozszarpać i potem chodziłam tydzień i sprzatałam nitki.
Wiec ostatnio dostaje już tylko naturalne gryzaki, czyli jakieś kosci prasowane itp. Starczają na bardzo długo i nie martwie sie że mu zaszkodza jak coś połknie.
moja zabawek jako tako nie ma w ogóle bo wszystkie je rozkładała na kawałki i połykała i też potem wymiotowała po całym domu. ale dostaje właśnie prasowane kości , uszy wędzone itp tylko że jej zjedzenie takiego np,ucha zajmuje 10 minut...
ma swoje gumowe piłeczki ale takie pancerne pełne w środku to nie daje rady ich rozwalić i od czasu do czasu dajemy jej pustą butelkę np.po coli do zabawy,

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Dziewczyny ZUSówki - powiedzcie kiedy ZUS wypłaca kasę? Jeżeli ma mi wypłacić za październik to pieniądze będą....? Kiedy? I jak? Przekazem pocztowym?
zus ma 30 dni na wypłątę pieniędzy czyli za pażdziernik może wypłacić 30 listopada.