Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-09, 20:45   #2004
sorento
Rozeznanie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Na FB mąż Rybki zamieścił zdjęcie Kacperka!!!
Ja mam facebooka ale nie mam w kontaktach Rybki, ani jej męża tym bardziej A też chcę zobaczyć maluszka

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
My po wizycie..
Mały za dużo nie urósł, waży 2800, lekarz mówi że 3 kg z groszem będzie mial wiec bykiem nie bedzie Ogólnie ok, wody ok, główką jest na dole, i mówiłam, że się tak strasznie wypycha i akurat sprawdził i to były pośladki

Ciśnienie znów podwyższone, ale na szczescie nie wysłał mnie do szpitala:jupi :
Mam leżec w domu, dużo odpoczywać bo jak leżałam w szpitalu to ciśnienie bylo ok..
za wizytę ! I odpoczywaj ładnie

Paulina co u Was??? Jak Majeczka??? Napisz coś bo wizażowe ciotki nie będą mogły po nocach spać

Mąż mi robi soczek jabłkowo-marchewkowo-kiwiowy

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ja tak śledzę Was pobieżnie, ale coś mi się obiło, że Trele wreszcie urodziła - gratulacje!!! Tylko pierwsza strona nie jest uaktualniona Zawsze tam sprawdzam która jeszcze urodziła, a tu zonk
bo Rybka też urodziła I Angie dziś Teraz kukaj na post Anouli na 1 stronę(post nr 2), bo przejęła obowiązki
A co u Was? Napisaj coś

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora