2013-10-09, 22:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez humpback
dieta mnie mało inspiruje, ale każda pyszność, nawet dietetyczna, mile widziana
ja po ciąży miałam być na diecie, miałam ćwiczyć, ale coś mi nie wychodzi. dieta jest wysokaloryczna, karnet na fitness póki co użyty tylko 2 razy.. no ale karmię piersią i I. ma wysysać te podłe kalorie żeby miał mamę-laskę 
|
ja mam nadzieję, zę moja też wyssie te cukierkowe kalorie
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
|
O mamo! Współczuje! Oby szybko się zrosło!
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Ja nie mam zamiaru zastępować kolacji kaszką i to przed długi, długi czas
Najpierw planuję dawać obiadek a później śniadanko
No i ja kaszę chcę podawać łyżeczką, chcę rezygnować z butli
|
Justii jesteś dla mnie guru w sprawach rozszerzania diety choć go jeszcze nie zaczęłaś chciałabym to wszystko spamiętać i też tak postępować
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Veronic
noo ja tylko ten gluten ciągnę ,ale dzisiaj to już też mi się odechciało, bo W zrobił cyrk podczas jedzenia- pierwsze 3 łyżeczki pięknie otwierał dziubka, a potem zaczął marudzić, pluć i płakać  wszystko było w kaszce mannej, skończyło się na tym, że podałam mu resztę ze strzykawki
jak takie rzeczy mają się dziać podczas karmienia marchewką to dziękuję bardzo 
|
Przygotuj się na to, ze tak będzie
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
no właśnie, ja chce aby brzuszek Bartusia w nocy odpoczywał jak najdłużej się da
ja ogólnie chcę zrezygnować z butli  jak już dojdziemy do obiadku i kaszki na śniadanie to jak będę w szkole to Bartuś będzie dostawał pierś rano, później kaszkę, obiadek i pierś jak wrócę, ewentualnie do popicia moje mleko z kubeczka doidy  baj baj butlo (której i tak Bartek nie lubi  )
A marchew też możesz podać strzykawką
nie mogę się doczekać BLW   
|
|