Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 22:49   #2016
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Hej ho wieczornie.
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Siejesz jakąś nadzieje w moim sercu
A jak Wituś????
Nie stresuj się na zapas. Niektóre kobiety rodzą ekspresowo i nie muszą się wcześniej źle czuć.
Witusiowi skończyli antybiotykoterapię. Morfo ma idealną, je powoli coraz więcej. Tylko przy butelce nadal się męczy. A to oznacza, że jeszcze poleży troszkę, bo jego solidne jedzenie i waga są podstawą do wyjścia. Ale już bliżej niż dalej, więc się cieszę. Waży 1680g.

Anoula, póki pamiętam- gdybyś mogła skopiować dane urodzeniowe Witka ze zmienioną długością ciała, bo okazuje się, że położnicy mnie źle poinformowali. Witek urodził się mając 47cm.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Cioteczki Załącznik 5439887

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Słodzizna
A co do bepanthenu- jeśli nie będziesz smarować i Mała będzie zasysać suchą brodawkę, na której między karmieniami będą się tworzyć strupki, toooo dopieroooo będzie bolało.

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Udało mi się upolować dzisiaj Maltan, w końcu !I kupiłam pieluchy z Biedronki.Powiem Wam że są lepsze jakościowo od tych kupionych w sklepie(oczywiście mam na myśli zwykłe).

za tygodnie i dziękuję za kciuki -podziałaly

Dzidzia
Już wyobrażam sobie Alisę z butlą mleka Musi jej smakować
Doczytałam że mała nie widziała jeszcze braciszka,a jak reaguje na fotki?Pewnie ciekawa na maksa?

Miss Te podwójnie tkane są naprawdę dobre,wyprałam i wyprasowałam i jest ok.Podaj mail to Ci prześlę język niemowląt,mam w pdf.
Też bym nie umiała automatem jeździć :/ Próbowałam ,pewnie kwestia przyzwyczajenia ale dla mnie to sama przyjemność zmieniać biegi .Lubię to

Babku
Współczuję tych przejść z all.

Lineczka Robiłaś w końcu tą nutellę ze śliwek?Ja zrezygnowałam bo ani siły stać przy garze 2 h i mieszać, ani gara odpowiedniego.A jakby mi się przypaliło to wszystko do wyrzucenia.A śliwki wiadomo przypalać się lubią.

Taszanta To jeszcze 19 dni

Newtrend Ale księgowa dała ciała ......

Luesita ale kawał bobasa Jak ja cieszę się że Tymek to średniak.

Motylek

Zwariowane Fajne są z Ikei garnki,tż przetestował i zadowolony

Dzidzia Vileda-2 letni gwaranacja (Miss )
Ostatnio ją użytkuję ostro moim zdaniem dobrze zainwestowane pieniądze.Po co kupować badziew co jakiś czas,tutaj wydałam 150 zł jednorazowo ale mam przynajmniej gwarancję i porządną suszarę z grubymi,nieuginającymi się prętami.

Dizi ale fajnie z siostrą,moja ma termin 6 miesięcy po mnie
A Wy praktycznie razem będziecie dzieciaki tulić

Pepper
Nagraj sobie info :kur.. jeszcze nie urodziłam

Lineczka ale to wbijanie w fotel nie zależy raczej od tego czy masz automat czy nie,raczej od mocy silnika nie?Albo od funkcji turbo w samochodzie.

Maomami,Dzastin Za udane KTG i wizytę

Babku Ja mam takie twardnienia,ćmienia często.Ale biorę Nospę i magnezNie brałam fenka jak zaleciła gin i co ???ćmienie poszło w las.Siła sugestii
Dmuchawiec -fajny Sporą masz sypialnię.

aaby Muszę sprawdzić pocztę w takim razie,może mi też wyślą i nie będę musiała czekać tych 11 dni.

Trele

Brawa dla Kacpra za opuszczenie inkubatora !!!!!!!!!!!!!!!
No jeszcze nie do końca sobie zdaje sprawę chyba ze zmiany statusu . Zdjęcia jej nie satysfakcjonują i robi się jeszcze bardziej niecierpliwa.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
pewnie że się pochwalę

aaaaa ja też nie potrafię składać prześcieradła z gumką
A to je można składać ?

Kurcze, też mam kupon do smyka, ale w naszych bydgoskich smykach nie ma ani fotelików, ani materacy ani nic z tych rzeczy .

zimno mi

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora