Udało mi się upolować dzisiaj Maltan, w końcu !I kupiłam pieluchy z Biedronki.Powiem Wam że są lepsze jakościowo od tych kupionych w sklepie(oczywiście mam na myśli zwykłe)
.

za tygodnie i dziękuję za kciuki

-podziałaly

Dzidzia Już wyobrażam sobie Alisę z butlą mleka

Musi jej smakować

Doczytałam że mała nie widziała jeszcze braciszka,a jak reaguje na fotki?Pewnie ciekawa na maksa?
Miss Te podwójnie tkane są naprawdę dobre,wyprałam i wyprasowałam i jest ok.Podaj mail to Ci prześlę język niemowląt,mam w pdf.
Też bym nie umiała automatem jeździć :/ Próbowałam

,pewnie kwestia przyzwyczajenia ale dla mnie to sama przyjemność zmieniać biegi .Lubię to
Babku Współczuję tych przejść z all.
Lineczka Robiłaś w końcu tą nutellę ze śliwek?Ja zrezygnowałam bo ani siły stać przy garze 2 h i mieszać, ani gara odpowiedniego.A jakby mi się przypaliło to wszystko do wyrzucenia.A śliwki wiadomo przypalać się lubią.
Taszanta To jeszcze 19 dni
Newtrend Ale księgowa dała ciała ......
Luesita ale kawał bobasa

Jak ja cieszę się że Tymek to średniak.
Motylek
Zwariowane Fajne są z Ikei garnki,tż przetestował i zadowolony
Dzidzia Vileda-2 letni gwaranacja (Miss

)
Ostatnio ją użytkuję ostro

moim zdaniem dobrze zainwestowane pieniądze.Po co kupować badziew co jakiś czas,tutaj wydałam 150 zł jednorazowo ale mam przynajmniej gwarancję i porządną suszarę z grubymi,nieuginającymi się prętami.
Dizi ale fajnie z siostrą,moja ma termin 6 miesięcy po mnie

A Wy praktycznie razem będziecie dzieciaki tulić
Pepper Nagraj sobie info :kur.. jeszcze nie urodziłam
Lineczka ale to wbijanie w fotel nie zależy raczej od tego czy masz automat czy nie,raczej od mocy silnika nie?Albo od funkcji turbo w samochodzie.
Maomami,Dzastin Za udane KTG i wizytę
Babku Ja mam takie twardnienia,ćmienia często.Ale biorę Nospę i magnez

Nie brałam fenka jak zaleciła gin i co ???ćmienie poszło w las.Siła sugestii

Dmuchawiec -fajny

Sporą masz sypialnię.
aaby Muszę sprawdzić pocztę w takim razie,może mi też wyślą i nie będę musiała czekać tych 11 dni.
Trele
Brawa dla Kacpra 
za opuszczenie inkubatora !!!!!!!!!!!!!!!