Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 12:04   #2913
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
No to albo @ się poważnie ociąga, albo coś jest na rzeczy. Oby to drugie!! A miałaś duże opóźnienia w terminie @ wcześniej?

Witaj . Napisz ile masz lat. Od kiedy się starasz? Masz już dzieci?

W czasie ciąży to normalne, że kobieta jest przewrażliwiona czy wszystko wzorcowo przebiega, no ale przecież nie w każdym przypadku jest tak samo. A ten 6 tc to liczony jest od ostatniej @ ?
Jeszcze się nie ociąga bo termin nie minął... poza tym jakiś wirus mnie złapał co też może być przyczyną...
Wszystko zależy do tego kiedy była owu. W tym cyklu podejrzewam na podstawie wcześniejszych obserwacji, że była 17/18dc więc dlatego sądzę, że @ powinna być jutro albo pojutrze...

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej..

Gosius, alez Ci zazdroszcze tego serduszka.. Piekny maluszek..

U mnie.. Coz... Stresowo bardzo, bo wszedzie czytam, ze w 6 tyg juz powinno byc serduszko.. A u mnie tylko pecherzyk zoltkowy widzial.. ;( no i jak sobie porownalam dzis badania z Zuza, to z nia w 6 tyg juz widzialam robalka i slyszalam serduszko.. I jeszcze bardziej sie zaczelam bac.. Przepraszam, ze marudze, ale naprawde sie boje...
A nie w 7 tygodniu? Nie nakręcaj się, będzie dobrze...