Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 13:32   #2169
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
noooo to niedługo będzie się działo
nawet mi nie mów
Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
to samo powiedziałam swojemu ginowi
taki urok ciąży, jedne przechodzą pięknie i gładko, inne nie
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Dziewczyny przyszedł właśnie mój tata i mówi że remont naszej sypialni to katastrofa... Jak teściowie zaczęli budować ten dom to teść umarł, teściowa została bez kasy i robiła wszystko tanim kosztem. Teraz robiąc remont trzeba robić wszystko do podstaw. Ściany krzywe, rury do grzejnika jakieś niestandardowe i jest problem żeby zamocować nowy bo nie podchodzi do rur, prąd jakoś śmiesznie zrobiony i jakieś zwarcia się robią, wszystko trzeba kuć, ściany równać i jakieś płyty wstawiać żeby to wyglądało tak jak powinno... Remont miał trwać tydzień, góra do wtorku lub środy. Teraz mam obawy czy w miesiąc uda się to wszystko skończyć
Remonty... rozumiem i współczuje!!
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
śliczny jest
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
acelinka czapka super, sama ja chcialam ale tz na mnie naskoczyl (oczywiscie w zartach) ze wszystko z uszami bym kupowala
moja mama tak samo się ze mnie śmieje i mówi ciągle, że to dziecko, a nie zwierzątko
O matko i córko! Nie wiedziałam, że tak wykończy mnie odkurzenie 120 metrów na 3 razy musiałam rozłożyć, a i tak chyba zaraz mi pęknie kręgosłup
Idę smażyć kotlety