2013-10-11, 11:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cześć Byłam rano oddać siuśki i na krew. Później zaszłam do Biedry po rzodkiewkę, bo wczoraj nie było i do Rossmanna po żele pod prysznic OS, bo w promocji są Kupiłam też mydełko Biały Jeleń.
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
część 1 wózka :P przepraszam za część TŻtabo mi się wciskał w kadr :P i zawieszka przy foteliku to ta co dostaliśmy w ramach rekompensaty:P ale musimy jechać wymienić 2 tylne koła bo przy jednym jest ułamane coś od hamulca 
zaraz wrzucę ostatnie fotki :P
|
Świetny 
Ja choruję na ten z załącznika, choć Passo też strasznie mi się podobają Taki zgrabniutki jest.
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
a ja nawet przepowiadaczy nie mam 
|
Hmm ja chyba też nie. Kilka razy coś mnie mocniej zakuło i czasami tak pobolewa jak na okres, ale to chyba nie to
Cytat:
Napisane przez tunieczka
Miki dziękuję  wypróbuje ten tonik, mam nadzieje że pomoże.
|
Nie ma sprawy 
Cytat:
Napisane przez sanrioo
ta ma dobry skład  podobnie jak szampon hipp (myję nim włosy czasami) ale i tak cenowo lepiej wychodzi babydream i składowo też, szampon i oliwka fur mama rewelacja, oliwka ma dużo więcej olejów różnych i świetnie się sprawdza u mnie do smarowania ciała, do masażu, do olejowania włosów, do mycia twarzy olejami...
tu fajnie jest napisane: http://tiki-tiki-kosmetyki.blogspot....-fur-mama.html
ja jestem lekko zakręcona na punkcie składów kosmetyków i używam albo całkiem ekologicznych albo takich tańszych o prostych składach bo swego czasu miałam bardzo obszerne wysypki po kąpieli a od czasu zmiany kosmetyków nie ma po nich śladu, ja też się nie maluje wcale  chyba że mi ochota przyjdzie raz na rok albo jest jakaś impreza i nie chcę wyglądać koszmarnie na zdjęciach 
|
Oliwka dla mam jest genialna i tak jak piszesz wielofunkcyjna. Aż miło się patrzy na taki skład
Chciałam też kupić balsam do mycia ciała, ale ostatnio ciągle puste półki. Może go wycofali 
Ja podobnie Chociaż największego hopla mam na punkcie włosów i skóry twarzy, przy tych kosmetykach najbardziej zwracam uwagę na skład.
|
|
|