2013-10-11, 18:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez banka26
Aaa tak masz racje po 4 mc no tak ja juz te po 6 zakupuje inpowiem wam ze np obiadek z kasza manna ma takie grudki i M. Sobie fajnie radzil  mam nadzieje ze da rade pozniej z tymi mniej rozrobionymi obiadkami
|
no to super, planujesz BLW?
Cytat:
Napisane przez Veronic
czyli generalnie jak ktoś planuje karmić piersią długo to może spokojnie poczekać z wprowadzaniem glutenu.... 
|
i dlatego też czekam
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Co do pogrubionego to coś w tym jest. Ja się nie pocę, ale mój R. wylewa hektolitry potu i nasza Macia też się bardzo poci.
Chrześniak miał smarowane witaminą A własnie z zaleceń pediatry. Z wiekiem mu przeszło, ale do tej pory jak całuję stopy młodej to przypomina mi się Chrześniak i jego stopy, zapachowe stopy
Ooo kolejna mama zadowolona z żyrafy
Magiusa a Dareczek jak zaprzyjaźnił się??
Ojjj śmierdziały, śmierdziały...Łącznie ze skarpetkami 
|
może Ty dlatego taką fobię stopową masz? 
Cytat:
Napisane przez puchatkowa
Zaraz muszę zamówić puzzle  przez Salviae też chcę skip hop, ale mąż nie wykazuje entuzjazmu, także biorę te co Justi 
|
ja nie wiem co z tymi chłopami, mojemu też ta jedna cecha się nie spodobała 
Cytat:
Napisane przez becik_4
i do mnie to przemawia tylko nie mam pewnosci czy po 56 m bede nadal miala mleko przez kolejne 2 miesiace i tego sie obawiam bo tak to z pewnoscia bym odlozyla i sie nie zastanawiala
tez bylam w biedrze po hippa i mam pytanko czy jak wprowadzam jedzonko to pierw marchewke pozniej ziemniak a dopiero po tym lacze ziemniak z marchewką ?
|
oczywiście, że będziesz miała mleko - będziesz przystawiać, będzie mleko 
ja mam zamiar od razu po marchwii podać marchew + ziemniak
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
W załączniku helołinowy Kubuś
Justi- Kuba też nauczył się przełączać stopami melodyjki w karuzeli...
W załączniku foto Kubusia w stroju dyni z iście helołinowym wyrazem twarzy  (nie chciał współpracować, bo ledwo na Niego włożyłam tę dynię... jest zdecydowanie za mała- nawet nóżek nie może w niej wyprostować  , ale zdjęcie jest)
|
słodki i bystry Kuba! 
My po basenie, matka wariatka przesadziła i trzymała dziecko za długo pod wodą i mi się rozpłakał na moment 
Zapisaliśmy się na kontynuację trochę podrożało ale nie będziemy żałować dziecku
|