2013-10-13, 19:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
ja tez i to juz dluuugo
teraz wlasnie moj slodziak spi mi na rekach, po wieczornym cysiu  ale dzis miala lepszy dzien, podejrzewam, ze dlatego, ze tata jest w domu. Kurcze... chybs nie bede w stanie och rozdzielic na ponad miesiac...
wow! Gratulacje dla Zu
mow mi tak czesciej... bo czasem sie boje, ze funduje jej zaburzenia snu i jedzenia przez zasypianie przy cycu i spanie na rekach...
|
A Ty ich chciałaś rozdzielić na tyle czasu 
Cytat:
Napisane przez salviae
lazienka ekstra
slicznie, a Przemo ma boski zebiasty usmiech
gacie z tesco  warzywka wyciagnelam z wody i w sumie troche jej bylo, bo cala sie nie odaczyla, a one tez nabieraja, musze jutro sie przejsc do miesnego po indyka i nie wiem co jeszcze mu dac  piers z indyka, lososia i ja miesa nie kupuje wiec nie wiem, czy taka cielecine, jagniecine i krolika mozna w sklepie kupic ? chyba narazie ogranicze sie do indyka 
kurde, kurde moze ja tez sie do takiej szkoly zapisze 
czyli sloiczki nie warte uwagi :/
|
Myślę, że jednak warte uwagi. Jak samej gotujesz mięso to też masz wodę, a skrobia kukurydziana to jak mąka kukurydziana, którą dzieci mogą. A co do ilości mięsa, to słoiczek ma 13o g czyli jest tam około 75 g mięsa, dziecko w wieku 5 miesięcy może 10 g mięsa, więc dajesz mu 20 g ze słoika i w trzy dni wykorzystujesz 60 g słoika i jeszcze zostaje.
A ja się pytam skąd ten uśmiechnięty pełną buzią chłopczyk ma to cudowne body ?
Cytat:
Napisane przez Innocence_89
Upewniłam się że moje dziecko ma uregulowany tryb dnia. Wczoraj przespał się 10 minut w domu bo byliśmy na spacerze później, bo zawsze śpi na spacerze 3-4 godziny i na spacerze juz nie usnął później i w całym dniu przespał tylko te 10 minut i pół godziny wieczorem a dziś jak wyszłam z nim na spacer o 11 to od razu usnął i spał do 15  więc dzień mojego dziecka jest taki najpierw śpimy, wstajemy ,kłade go na godzinke do karuzelki, karmie go idziemy na spacer na 4 godziny i to jest jego jedyna drzemka w dzień  podoba mi się to
rosoł zjedzony  Mateuszek bardzo dziękuje za wszystkie komplementy .A poniżej mój malutki Niedźwiadek 
|
Ale misiek!
Diabli, dajesz Nelce może witaminę C ?
Zajęło mi 1,5 tygodnia dojście od czego moje dziecko załatwia się tyle razy co noworodek. Odstawiłam syrop, nystatynę, marchew, jabłko - bez poprawy...Odstawiłam witaminę C a dałam marchewkę i jabłko i moje dziecko zrobiło dwa kupsztale (a robiła 4-6 :mdleje) - normalne Myślę, co jest grane czy to możliwe, ale znalazłam na necie, że niektóre dzieci też tak reagują.
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Cytat:
Napisane przez diabli
Petronelcia basenowo  zajecia nr 6
i pierwsze nurkowanie
http://www.youtube.com/watch?v=8btVnmX7FWU - tylko rozdzielczość sobie zmiencie na 480...bo nie wiem dlaczego, ale film mi się na YT rozmazuje (a oryginl jest ok)
film o polnocy usuwam, jeśli ktoras nie zdazy priv hehe.
|
Ale nurek i jakie oczyyy ma już brązowe
|
|
|