Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NIE ZNAM REGULAMINU la bamba się wymienia S/XS Zapraszam!! :))PAŹDZIERNIK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-14, 11:11   #1
La bamba
Zadomowienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
GG do La bamba

NIE ZNAM REGULAMINU la bamba się wymienia S/XS Zapraszam!! :))PAŹDZIERNIK

UWAGA STRONA 4 POST 102 DOKŁADKA

KILKA ZASAD ABY UŁATWIĆ FUNKCJONOWANIE WĄTKU:
1. Wszystkie rzeczy są w bardzo dobrym stanie i bardzo dobrej jakości, jeśli posiadają jakiekolwiek wady drobiazgowo je opisuję, nie udzielałam się na targowisku ubraniowym, jest to mój pierwszy raz, więc chcę, żeby wszystko poszło jak najlepiej.

2. Odpisuję u mnie w wątku, jestem zwolenniczka wysyłania paczki razem, ale jeśli ktoś sobie życzy, wyślę pierwsza. Natomiast osoby z negatywem wysyłają paczkę jako pierwsze.

3. Proszę o informowanie mnie nawet jesli nie spodobało się Wam nic w moim watku, lub jeśli rezygnujecie z wymiany, jest to bardzo nieładne kiedy ktoś dogaduje ze mną wymianę a za chwilę urywa kontakt, natomiast widać, że jest aktywny w innych wątkach.

4. Rezerwuję ubrania po wyraźnej deklaracji.

5. Ciuszki mogą znikać.

6. Nie odmieniam się.

Oferuję do wymiany :

1. top z frędzlami i wzorem a la wycinanki Rozmiar XS-S, stan bardzo dobry miałam go na sobie tylko raz, nie odpowiada mi kolor

2. sweterek w paski C&A, rozmiar XS, bardzo delikatny i ciepły

3. Sukienka w kropeczki, bufki rozmiar XS, zdjęcie nie oddaje jej uroku, sukienka leży świetnie, w wolnej chwili dodam zdjęcia na sobie.

4. Koronkowa koszula w kolorze pudrowego różu rozmiar XS, jest prześliczna, miałam ją na sobie kilka razy, jako że nie przepadam za koszulami wylądowała na wymiance. Wymiary: długość całkowita:51 cm szerokosć w pasie: 36 cm szerokość pod pachami: 41 cm.

dokładki w kolejnych postach, z mojej strony nie poszukuję niczego konkretnego, jestem otwarta na wymianę
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3591745553.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  49,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3596699545.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  81,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3596699545_3.jpg
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  55,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05243.jpg