Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 19:46   #3649
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Wróciłam! Nadrobiłam po łebkach.
USG było raczej hmm... pobieżne. Pan doktor "specjalista" zrobił usg w 5 minut. Rzekomo sprawdził nerki i pęcherz ale jakoś w to nie wierzę. Mały waży 2619g, czyli w tydzień przytył 300g. Anoula, wpiszesz? Teraz jest 34td1

Na tej konsultacji, na którą wybieram się w pon, pewnie dowiem się więcej.

Plecy mi chyba odpadną.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Lubieolowki z Alisa przytylam 13kg i po porodzie zostały 2kg. z Witkiem 5,5 przytylam i teraz mam -4. Produkcja pokarmu to bardzo duży wysiłek dla organizmu. Ja produkuje około 750ml na dobe w tej chwili (tyle ściągam choć moglabym więcej). Jem na razie 2 posilki dziennie z racji tego ze w biegu. Duże śniadanie i kolacje. Pije bardzo dużo jak na mnie. Kazfy laktator to dla mnie konieczność 0.5l ciepłego picia albo co najmniej litra wody pod reka a ściągam 5 razy na dobe. Samo mleko gdyby miało wartosci odzywcze jak mleko krowie tłuste to utrata okolo 500kcal a to jeszcze trzeba wytworzyc. Mam po prostu ujemny bilans. Z Alisa tak nie spadlam ale miałam długo ustabilizowana wage. Czytam dalej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ile?????????????????????? ????????????????????????? ?????????????? jestem wszoku. tez tak chce pije 4x te herbatki laktacyjne, masuje je a leci bo leci... jedno karmienie i godzina przy laktatorze,..

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
No ja mam podobne ale .. Bo jakby miała być kolejna còra to juz napewno by była Jagoda
Nie wiem a mam czas do jutra do 15.

Bylismy dzis na spacerku polaczonym z szybkimi zakupami.
Takiego miałam stresiora , prawie jak przy porodzie .. ale mała przespała , obudziła sie pod drzwiami domu ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a werandowałas wczesniej?:P wybacz ale jestem dopiero na 80stronie :P