Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-11, 12:18   #491
julka:)
Zakorzenienie

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Według mnie nie ma czegoś takiego jak "wahanie się ". Albo się kocha ,albo nie.Takie wahania,to szukanie jak najwygodniejszego wyjscia dla siebie. To orkutne i nieuczciwe w stosunku do dwóch kobiet.
Można się pomylić,można się zachłysnąc kimś nowym,można popełnić błąd,ale to trwa chwilę,a nie 3 miesiące.
Co mogłaby mysleć taka dziewczyna ,kiedy doiwedziałaby się,że mężczyzna z którym jest 3 lata przez 3 miesiiące zdradzał ją z inną? Że ją kocha i dlatego ją wybrał? Czy raczje,że jest łajdakiem,który skoczył sobie na bok dla rozrywki,i wrócił w cieplutki,pewny stały związek?

Wiesz Julka,ja Ci się w ogóle nie dziwię,że chcesz odzyskac kogoś,na kim Ci zależy.Tymbardziej,że on nikogo nie ma.Tylko pewność co do jego uczuć można mieć jedynie wtedy kiedy on to potwierdzi (a bywa,że nawet wtedy nie). Niemniej życzę Ci szczęścia i żeby ułozyło się po Twojej myśli
dzieki wiadomo ,ON jest daleko i jak na arzie nie wie ze chce wyleciec,wiec nie bedzie skory do jakichkolwiek wyznan.No bo po co? On jest w USA a ja w PL wiec po co taki zwiazek na odleglosc i to jeszcze taka odleglosc?Nic dziwnego ze nie mowi co czuje...bo przeciez to nie mialoby sensu... Ale mysle ze inaczej o tym pomysli gdy sie dowie ,ze tam lece.wiadomo juz bedziemy blizej siebie i perspektywy zwiazku beda lepsze.
Oj jak ja sie o to modle!
A co do mojego przyjaciela...hmm? jest dalej z ta dziewczyna z dluzszym stazem .Z tamta nie utrzymuje juz kontaktu.Wiem ze zle zrobil,potwornie ale co aj mu moge powiedziec jak on mnei w ogole nie slucha Tym bardziej ze pakuje sie w kolejne bagno...
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując