Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-15, 20:12   #4311
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No jasne, dla tego świętego spokoju do maja/czerwca... jestem potem w stanie ponosić te podpaski coś za coś
Mnie pewnie dopiero zacznie wspominać o konkretnych badaniach na następnej wizycie jak wszystko będzie dobrze, więc się nie cieszę na zapas, a znając życie... wszystkie będę musiała powtórzyć

[/COLOR]Nie no, oczęta mi się tak kleją.... A miałam taki ambitny plan przetrwania meczu na wizażu Uciekam Mamuśki, dobrej nocy

No cos za cos właśnie

Dobrej nocy do jutra

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Kasian, ja Antoniny też jestem już pewna Co do chłopca, to wolelibyśmy Franek, ale bliska koleżanka ma Franka A Franek to był ukochany Dziadek mojego Męża

No to moze któraś z nas bedzie miała Tosienke albo obie właśnie moja kuzynka ma Franka w wieku Hani wiec u nas odpada a tez mi sie podoba. Antoni nie podoba mi sie az tak bardzo jak żeński odpowiednik ale u nas ciężko z imieniem dla chłopca. Chciałam Witolda ale brat mi mówi ze mam im zostawic bo chociaż nie planuje to moze sie jeszcze przytrafić no cóż...

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju Dzidziuś ma 5,74 cm także jest spory . Przytyłam 1 kg

Niestety nie mam zdjęcia, bo ginowi nie wyszło ładne, ale dostanę następnym razem.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie . Jestem z natury panikarą i będę Was pewnie zamęczać moim stresem przed każdą wizytą
Super! Kolejne dobre wieści

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Dziewczyny pędzicie jak szalone
Dziecko mi zasnęło i wydaje mi się że lepiej oddycha. Kupiliśmy w aptece olejek Olbos , pokropiłam trochę (3 krople na tetrową pieluchę) i dałam na kaloryfer i robi się inhalacja i widac że chyba pomaga

Dziewczyny które jeszcze tego nie zrobiły a chcą być na pierwszej stronie. Dużo też doszło , więc ponawiam apel. Wysyłajcie dane nick, jak chcecie to imię, wiek i TP
Ciesze sie ze z Olisiem lepiej oby nocka była lepsza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora