2013-10-15, 20:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Napisane przez agaaga89
No jasne, dla tego świętego spokoju do maja/czerwca... jestem potem w stanie ponosić te podpaski  coś za coś 
Mnie pewnie dopiero zacznie wspominać o konkretnych badaniach na następnej wizycie jak wszystko będzie dobrze, więc się nie cieszę na zapas, a znając życie... wszystkie będę musiała powtórzyć
[/COLOR]Nie no, oczęta mi się tak kleją.... A miałam taki ambitny plan przetrwania meczu na wizażu  Uciekam Mamuśki, dobrej nocy  
|
No cos za cos właśnie
Dobrej nocy do jutra 
Cytat:
Napisane przez Magdi555
Kasian, ja Antoniny też jestem już pewna  Co do chłopca, to wolelibyśmy Franek, ale bliska koleżanka ma Franka  A Franek to był ukochany Dziadek mojego Męża 
|
No to moze któraś z nas bedzie miała Tosienke albo obie właśnie moja kuzynka ma Franka w wieku Hani wiec u nas odpada a tez mi sie podoba. Antoni nie podoba mi sie az tak bardzo jak żeński odpowiednik ale u nas ciężko z imieniem dla chłopca. Chciałam Witolda ale brat mi mówi ze mam im zostawic bo chociaż nie planuje to moze sie jeszcze przytrafić no cóż... 
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju  Dzidziuś ma 5,74 cm także jest spory  . Przytyłam 1 kg
Niestety nie mam zdjęcia, bo ginowi nie wyszło ładne, ale dostanę następnym razem.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie  . Jestem z natury panikarą i będę Was pewnie zamęczać moim stresem przed każdą wizytą
|
Super! Kolejne dobre wieści 
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dziewczyny pędzicie jak szalone
Dziecko mi zasnęło i wydaje mi się że lepiej oddycha. Kupiliśmy w aptece olejek Olbos , pokropiłam trochę (3 krople na tetrową pieluchę) i dałam na kaloryfer i robi się inhalacja i widac że chyba pomaga
Dziewczyny które jeszcze tego nie zrobiły a chcą być na pierwszej stronie. Dużo też doszło , więc ponawiam apel. Wysyłajcie dane nick, jak chcecie to imię, wiek i TP 
|
Ciesze sie ze z Olisiem lepiej oby nocka była lepsza 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|