2013-10-15, 20:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Heloł
co nowego ?
ja mam zapalenie piersi siedzę z termoforem i modlę się aby gładko poszło, to już trzecie zapalenie więc mam doświadczenie zumby nie odpuściłam, nafaszerowalam sie apapem, związałam ciasno piersi i poszłam. Stwierdziłam, że na zumbie się mniej zmęczę niż podczas wieczornego usypiania mojej Divy 
Młoda ma chyba skok, co ona wyrabia w nocy.. budzi się z krzykiem, smoka wypluwa na odległość i uspakaja się przy cycu. Śpi w pozycji "Pan z Wami".. a gdy odkładam ją do łóżeczka, wrzask i wszystko od nowa. Na szczęście mój mąż jest kochany i pomaga jak może w walce z małą terrorystką, a rano ją przejmuje żebym mogła odespać ciężką noc. Gdyby mi powiedział, że coś tam coś tam moja wina, to bym pognała buraka 
Cytat:
Napisane przez diabli
mam pytanie:
MA KTORAS JUZ OZNACZONA GRUPE KRWI DZIECKA? chciałam dzisiaj przy okazji morfologii doplacic za takie badanie, ale babka stwierdzila, ze to się robi po 3 roku zycia, bo antygeny jeszcze nie unormowane... 
|
mam w książeczce wpisane , pewnie za 3 lata powtórzymy
Cytat:
Napisane przez diabli
nie do końca tak  napisałam, ze wole SH, bo nie lubie marnotrastwa i szkoda mi chińskich dzieci, które musza pracować po 20 godz. żeby zapelnic nasz rynek...skoro w lumpkach tyyyle szmat lezy i czeka. za grosze 
|
dobra dobra Diabli, przyznaj lepiej że zazdrościsz koleżance że się kąpie w kasie a Ty musisz pylać do Taniego Armaniego robiąc się na siłę EKO z tym marnotrawstwem 
Ja zazroszcze, także jutro ze zwieszona głową i w ciemnych okularach zanurzam się w SH i mam nadzieję, że wyjdę z zaje.bistym worem super ciuszków i Nina będzie fashion za grosze
|