Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 08:24   #3716
sorento
Rozeznanie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Depilatorem!? Nigdy w życiu teraz bym się nie dała wydepilować, chyba bym się posikała, ale bym się nie dała. Przed ciążą to śmigałam depilatorem i nogi i pachy i bikini, bez bólu, a teraz tego sobie nie wyobrażam.
Ja chyba nie czuję różnicy, ale jako że pierwszy raz mąż to za mnie robił, to jeszcze mi zimne okłady przed aplikował A że się tak niedyskretnie zapytam bikini to śmigałaś depilatorem po całości czy tzw okolice? Bo ja do strategicznych punktów dojadę i koniec

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Ja pierwszy raz w życiu mam rozstępy i chyba dlatego przeżywam tak. No nic będziemy razem z nimi walczyć
Wojna wypowiedziana!!!!! Mam nadzieję, że rozstępy wywieszą wkrótce białą flagę

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Spedzilam 5h w szpitalu
Zwiekszono mi dawke insuliny (biore 5 razy dziennie)
Kazano mi zaczac jesc wiecej - w 7tygodni nic nie przybralam.
Malutka wg skanu rozwija sie prawidlowo. Na chwile obecna w polowie 35 tygodnia wazy 2390 g
za poziom cukru i żebyś przybrała troszkę! dla malucha za wagę !

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A ja przezyłam chwile grozy.
Majka mi sie mlekiem z butli zAksztusiła.
Pilnowałam zeby dziurka była Zalana ale to nic nie daje.
Ona poprostu jest za łapczywa , ciágnie szybko a nie nadarza łykac.
Mam nadzieje ze znajde jutro te smoczki 0+
oj Ale najważniejsze, że opanowałaś sytuację

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami!!

Moja przyjaciółka właśnie rodzi!! Jej mała to Hania i jakoś się jej nie spieszy- tydzień po terminie... Mojej przyjaciółce wody odeszły 1 w nocy, ale brak skurczy , szyjka długa i zamknięta i na razie czekają. A ja się stresuję, jakbym to ja rodziła co najmniej
za przyjaciółkę, żeby się rozkręciło i szybko poszło

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Nadrobilam was, lae nie cytuje. Mam dosc tego nie spania. Znow tylko 3,5 godziny sny a zaraz syn wstaje. Ja sie wykoncze Do porodu przydaloby sie byc wyspanym a tu
Jakaś melisa może?? Albo wyjątkowo nudna książka jak nie możesz usnąć?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dziś pobudka na siusiu dopiero o 5.30 A potem już jakoś tak się nie złożyło, żeby zasnąć - choć przyznaję, że miałam obawy, czy nie wykurzymy Młodej Oby nie
W każdym razie od pierwszej sekundy cieszyłam się, że rodzę przez cc - jeżu kolczasty, czuję się jak rozmiar XS! Ale potem było miło
Jak tak mówisz to sama muszę sprawdzić, czy jak mi brzuch poszerzyło to TAM w dole się nie zeszło Mąż się ucieszy, bo coś ostatnio jakoś nic...

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
A ja wczoraj. 18 pozegnalam sie cewnikem i zaczelam sie rusZacjupi!raz,ze cukry wrocily do normy i 18 juz bez kroplowek,a dwa-to miala byc pierwsza "samodzielna" nocka Tymonkiem.polozna umowiona szla do domu,reszta wiedzialam,ze jest na zasadzie jak mam pytanie,ale lepiej zebym nie miala...no i o 19 zostalismy sami,wszystko fajnie,bo karmienie szlod od pierwszego przystawienia bardzo dobrze,ale zorientowalam sie,ze nawet nie podejrzalam jak mi go przewijali.no to zawolalam jakas babke i mowie,ze na nogach jestem moze z godZine,czy moze przewinac mi malego to ja sie przyjrze i dam juz spokoj,spojrzala na mnie jak na ufo,rach ciach przewinela i do mnie z tekstem,ze filozofii przy tym nie ma...no nie ma,teraz to wiem,ale poki sie tej pierwszej pieluchy nie zmieni to wiadomo.a noc-dojdziemy do wprawy nie bylo najgorzej,maly raz tylko wlaczyl syrene na pol oddzialu,a poza tym to zlote dziecko

Czekam na sniadanie,bo kroplowy i wczorajszy kleik jakis mi sie juz znudzily,a apetyt wraca powoli
Dobrego dnia kochane,dziekuje jeszcze raz za wsparcie,juz jest zdecydowanie lepiej.
fajnie, że wracasz do sił Napisz, jak pierwsza wspólna nocka

ktosiula za tydzień!

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora