Rozeznanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez Miss Triss
Depilatorem!? Nigdy w życiu teraz bym się nie dała wydepilować, chyba bym się posikała, ale bym się nie dała. Przed ciążą to śmigałam depilatorem i nogi i pachy i bikini, bez bólu, a teraz tego sobie nie wyobrażam. 
|
Ja chyba nie czuję różnicy, ale jako że pierwszy raz mąż to za mnie robił, to jeszcze mi zimne okłady przed aplikował A że się tak niedyskretnie zapytam bikini to śmigałaś depilatorem po całości czy tzw okolice? Bo ja do strategicznych punktów dojadę i koniec
Cytat:
Napisane przez babku
Ja pierwszy raz w życiu mam rozstępy i chyba dlatego przeżywam tak. No nic będziemy razem z nimi walczyć 
|
Wojna wypowiedziana!!!!! Mam nadzieję, że rozstępy wywieszą wkrótce białą flagę 
Cytat:
Napisane przez rusalka12
Spedzilam 5h w szpitalu
Zwiekszono mi dawke insuliny (biore 5 razy dziennie)
Kazano mi zaczac jesc wiecej - w 7tygodni nic nie przybralam.
Malutka wg skanu rozwija sie prawidlowo. Na chwile obecna w polowie 35 tygodnia wazy 2390 g 
|
za poziom cukru i żebyś przybrała troszkę! dla malucha za wagę !
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
A ja przezyłam chwile grozy.
Majka mi sie mlekiem z butli zAksztusiła.
Pilnowałam zeby dziurka była Zalana ale to nic nie daje.
Ona poprostu jest za łapczywa , ciágnie szybko a nie nadarza łykac.
Mam nadzieje ze znajde jutro te smoczki 0+
|
oj Ale najważniejsze, że opanowałaś sytuację 
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Witam się z Wami!!
Moja przyjaciółka właśnie rodzi!! Jej mała to Hania i jakoś się jej nie spieszy- tydzień po terminie... Mojej przyjaciółce wody odeszły 1 w nocy, ale brak skurczy , szyjka długa i zamknięta i na razie czekają. A ja się stresuję, jakbym to ja rodziła co najmniej 
|
za przyjaciółkę, żeby się rozkręciło i szybko poszło
Cytat:
Napisane przez De28
Nadrobilam was, lae nie cytuje. Mam dosc tego nie spania. Znow tylko 3,5 godziny sny a zaraz syn wstaje. Ja sie wykoncze  Do porodu przydaloby sie byc wyspanym a tu 
|
Jakaś melisa może?? Albo wyjątkowo nudna książka jak nie możesz usnąć?
Cytat:
Napisane przez aaby
Dzień dobry!
Dziś pobudka na siusiu dopiero o 5.30  A potem już jakoś tak się nie złożyło, żeby zasnąć  - choć przyznaję, że miałam obawy, czy nie wykurzymy Młodej  Oby nie 
W każdym razie od pierwszej sekundy cieszyłam się, że rodzę przez cc - jeżu kolczasty, czuję się jak rozmiar XS! Ale potem było miło 
|
Jak tak mówisz to sama muszę sprawdzić, czy jak mi brzuch poszerzyło to TAM w dole się nie zeszło Mąż się ucieszy, bo coś ostatnio jakoś nic...
Cytat:
Napisane przez peppermint patty
A ja wczoraj. 18 pozegnalam sie cewnikem i zaczelam sie rusZac  jupi!raz,ze cukry wrocily do normy i 18 juz bez kroplowek,a dwa-to miala byc pierwsza "samodzielna" nocka Tymonkiem.polozna umowiona szla do domu,reszta wiedzialam,ze jest na zasadzie jak mam pytanie,ale lepiej zebym nie miala...no i o 19 zostalismy sami,wszystko fajnie,bo karmienie szlod od pierwszego przystawienia bardzo dobrze,ale zorientowalam sie,ze nawet nie podejrzalam jak mi go przewijali.no to zawolalam jakas babke i mowie,ze na nogach jestem moze z godZine,czy moze przewinac mi malego to ja sie przyjrze i dam juz spokoj,spojrzala na mnie jak na ufo,rach ciach przewinela i do mnie z tekstem,ze filozofii przy tym nie ma...no nie ma,teraz to wiem,ale poki sie tej pierwszej pieluchy nie zmieni to wiadomo.a noc-dojdziemy do wprawy  nie bylo najgorzej,maly raz tylko wlaczyl syrene na pol oddzialu,a poza tym to zlote dziecko
Czekam na sniadanie,bo kroplowy i wczorajszy kleik jakis mi sie juz znudzily,a apetyt wraca powoli
Dobrego dnia kochane,dziekuje jeszcze raz za wsparcie,juz jest zdecydowanie lepiej. 
|
fajnie, że wracasz do sił Napisz, jak pierwsza wspólna nocka 
ktosiula za tydzień!
|