Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 16:59   #3913
babku
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać że dodatkowo ten klucz w drzwiach jest dla mnie wybawieniem bo szwagierka (ta co poroniła) choć wyprowadziła się dobre 5 lat temu nadal zachowuje się tak jakby tutaj mieszkała i do tej pory przyjeżdżała i grzebała mojemu TŻtowi po szafkach - nie mam pojęcia czego szukała. A jak znalazła jakieś rzeczy typu prezerwatywy czy coś to leciała do teściowej i skarżyła - tak jakbyśmy mieli z Damianem po 5 lat i jakbyśmy robili coś złego...
Kurcze dziwna ta rodzinka. Ile ta kobieta ma lat, żeby lecieć do mamusi, bo znalazła prezerwatywy?

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Szwagierka przyszła i przyniosła mi laktator ręczny z aventu leżaczek z fishera i monitor oddechu. Za monitor chce 150 zł , ciekawe za ile mi sprzeda leżaczek i laktator..
Już pomyślałam, kolejna szczęściara, która dostanie takie fajne rzeczy, ale tu widzę interesik szwagierka kręci No ciekawa jestem ile powie za resztę.

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
mam głupie pytanie dziewczyny, czy któraś z Was czuje swoje dziecko od czasu do czasu dość nisko, bo ja czasami mam wrażenie że głową jest tuż przy spojeniu i zaraz mi wyleci
Ja też tak czuje nisko i czasem dziwny, taki kujący wręcz ból mam.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Zmienilam posciel w 5 lozkach, popralam chyba z 6 pralek, bo doszly tez koce, ugotowalam dwa obiady, umylam 14 okien. I nic W weekend trzeba zmolestowac tzeta
Wróciła szalona De robotnica Ale 14 okien i doczytałam, że zostało jeszcze 10??
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hej
My dziś się szykujemy na USG o 18.30, oczywiście już mam stresa mam nadzieję że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Krowa nadal leży w krzakach... Mam wrażenie, że nikt z tym nic nie zrobi. Chyba zacznę jej codziennie zdjęcia robić i jak już okaże się że jest chora albo wycieńczona to zrobię aferę, bo póki co to każdy ma mnie w d***
Jejku naprawdę pierwszy raz jest mi żal krowy Bidulka, ciekawe kiedy ktoś zareaguje, na twoje apele.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wczorajsze zakupy w komisie. Za wszystko wyszło 15 zł, niektóre rzeczy były po 1 zł. Ten biało-niebieski komplet z czapeczką kosztował 4 zł

Przy okazji wrzucam mój 37 tygodniowy bebolec
Fajne zakupy, ty to jesteś mistrzynią okazji A brzuchol jeszcze fajniejszy

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
a ja sie czuje jakbym miala w wozku bombe a ona zaraz wybuchnie
Powiedzcie ze mi to przejdzie

Odpowiedzi na Twoje pytanie oczywiście jeszcze nie znam, ale jak zwykle pośmieje się z Twojego porównania

Kurcze spałam ciągiem dwie godziny. Nie dość, że w nocy spałam jak dziecko, to jeszcze teraz. Bardzo dziwne zmiany zachodzą w moim organizmie ostatnio. Trele ile przed porodem tak Ci się dobrze spało? Bo dobrze pamiętam, że tak miałaś, a ja Ci zazdrościłam.

A pisałam, że usta mam jak nabotoksowane?
babku jest offline Zgłoś do moderatora