Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 17:57   #1695
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Aha i jakby ktoś był ciekaw to wybrałam telefon Samsung S3 - S4 nie była za złotówkę w tym abonamencie lumia 900 też nie wchodziła w grę bo musiałabym dopłacić, htc do mnie nie przemówił, a lg l7 miał słabszy aparat. No i okazało się, że z Nokii nie da się przegrać na kartę kontaktów- nosz jakaś masakra Piękne zdjęcia robi ten Samsung - później Wam wrzucę
ale L7 robi nawet fajne fotki mimo wszystko
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A po ile były kombinezony zimowe?
nie oglądałam dokładnie ale coś koło 60zł

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Rozpoczęłam walkę z nocnym karmieniem. Nakarmiłam młodego o dwudziestej trzeciej a jak obudził się o drugiej to próbowałam dać mu wodę. Skończyło się płaczem ale byłam konsekwentna i nie dała mu cycka. Przytulalam go tylko i nosiłam i po chwili zasnął. Obudził się o czwartej trzydzieści i wtedy dopiero dostał jedzenie

Czy wasze dzieci też zjadają stopy?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie rozumiem po co nas pytasz o rady skoro i tak słuchasz męża.

Mój syn nie zjada stóp, bawi się nimi tylko.
Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
serio???kurcze to dziecko trzeba od tego oduczać???ja bym chyba tak niemogła...
Poczekam az sam przestanie wstawać w nocy
nie trzeba, powiedziałabym nawet, że nie powinno się. Tu nie chodzi tylko o jedzenie ale trż bliskość.
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
wyczytałam wczoraj że jak dziecko ma powyżej 5 kg to już nie potrzebuje jeść w nocy... ciekawe
bzdura

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Do czego sluza takie puzle? Fajne sa?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
do tego aby dziecko mogło spędzać czas na podłodze ale żeby nie było tak twardo i żeby to nie był koc
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Mąż kazał? No błagam Cię? To niech on chodzi w nocy i buja młodego w takim razie a Ty się wyśpisz
DOKŁADNIE

Cytat:
Ja liczę na to, że jak rozszerzymy dietę to powoli to się unormuje, choć czytałam, że nie zawsze tak jest i dzieci potrafią nawet do roku (a zdarza się i dłużej) jeść w nocy. No ale mam nadzieję, że nie będzie to już jedzenie tak częste.

Innocence - ok 4,5 czy 6 godzin to rozumiem. Ale jak komuś dziecko budzi się co 2 godziny na jedzenie to nie ma się co dziwić że pojawiają się różne pomysły.
Nie można powiedzieć że się przyzwyczaiłam do takich pobudek, ale już jakby przywykłam że tego nie zmienię. Na różne rzeczy to zwalałam ale wszelkie zmiany nic nie zmieniały
Dzieci kp często budzą się przez cały okres karmienia.
Moje dziecko też czasem się budzi co 2h ale do głowy by mi nie przyszło aby je przetrzymywać, oszukiwać wodą i patrzeć jak płacze. Possie parę minut, jest szczęśliwe, ma zaspokojone wszystkie potrzeby (a to dla mnie ważne) i śpi dalej.

Cytat:
Pisałyście o cenie kaszki mannej z nestle - 8 zł w biedronce. Ja oczywiście super oszczędnisia kupiłam za prawie 11 w tesco do tego kupiłam kleik kukurydziany - i teraz nie wiem po co takie coś? Na opakowaniu pisze, żeby mieszać z mm, a skąd ja mam mm wziąć Lekarka mówiła że przed glutenem mogę podawać jakieś kaszki to to mogę tak stosować? Za dużo tego jedzenia jest dla dzieci
Ja kleiku podawać nie mam zamiaru to jest do zagęszczania mleka, żeby dziecko z zamulonym brzuszkiem dłużej spało

powoli nadrabiam

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora