Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem z facetem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 19:24   #9
madana
Zakorzenienie

Dot.: problem z facetem

Cytat:
Napisane przez kinkam26 Pokaż wiadomość
3 problem, to albo ma kolegow albo idzie z nimi na piwo, ja jestem niezauwazalna. jak ma w domu, to nie dosc e stoje pol dnia przy garach to po przyjsciu gosci jest"jeszcze to podaj, tego nie donioslas"... sluzba. ktora ma super wygladac zawsze w makijazu.... szczupla jak osa.. tylko czasem jak kazda baba oprocz jedzenia owocow, warzyw i miesa gotowanego oraz ciemnego pieczywa mam ochote na cos innego, o czekoladzie nie ma mowy, dla mnie jedna kostka czekolady na tydz, dla niego tabliczka na dwa dni... czasem czesciej...
mam dosc traktowania takiego...

czasem mam ochote walnąć tym... podobam sie facetom i nie jeden z kolegow w pracy jest bardzo rozczarowany tym ze faceta .. niestety ktorym czasem sie mecze

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

mialaam na mysli starszą juz kobiete z 50 letnim stażem..

no wlasnie on sie bardzo zmienil od kad razem mieszkamy .. wczesniej taki nie byl..
- ale Ty zdaje się nie rozumiesz jednego: to że on Ciebie tak traktuje, jak zdobyte chude trofeum, którym chwali się przed kumplami i pilnuje, co jesz, robi z Ciebie służącą to jedno, a z drugie to to, ze TY SAMA pozwalasz się tak traktować; co co niby stać miałoby się, gdybyś tę czekoladę zjadła, skoro on może zeżreć całą tabliczkę?
Dla mnie facet paskudny, ale jeszcze dziwniejsze jest, że Ty dajesz się tak traktować.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując