Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 13:38   #1933
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam sobie kupić coś do biustu. Zobaczyłam, że to ma fajne opinie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-mousse.html ale tego nie można w ogóle dostać w Polsce... Na wizazu są jakieś organizatorki coś tam skądś kupują. Jak to działa? Może ktos się orientuje czy nie dało by się jakoś tego kupić??
Jak do tej pory to tylko w walmarcie coś zamawiałam Candance była organizatorką.
To chyba szuka się w podforum zbiorowe zamówienia skąd akurat są robione zamówienia i chyba tam też można napisać że chciałoby się zamówić z danego sklepu i zapytać kto zorganizuje

Były pytania o prezenty dla 4 latka - to ja się chciałam zapytać o pomysł na jakiś drobiazg dla 3latki. Za tydzień przyjedzie do nas moja koleżanka, prawdopodobnie bez córy, ale już dawno się nie widziałyśmy i może i tak wypadałoby jakiś drobiazg kupić. 1,5 roku temu kupiłam torebeczkę hello kitty z cukierkami ale w końcu się nie widziałyśmy a cukierki się przeterminowały

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja jadłam orzechy w płatkach śniadaniowych. W sumie to tylko migdały a one są najbezpieczniejsze. I było ok do tej pory...

Wiesz co, u nas to typowa wysypka, Suche placki tylko za uszkami i między paluszkami środkowym i serdecznym u raczek. Poza tym nic. Ale wiem, że AZS się często pojawia przy alegriach właśnie...

Ja taką dietę skladającą się z ryżu, marchewki, indyka i jabłek stosowałam prawie dwa miesiące ze względu na Sofii brzuszek. Wolałabym do tego nie wracać Ale jak trzeba będzie to tak zrobie. Tylko tym razem szybciej będę wprowadzać nowe produkty, po 2-3 tygodniach...
Powiem Ci że chyba bym spróbowała właśnie takiej diety, ale ja kurczaka też jadłam i ziemniaki też. Spróbuj 2 tygodnie, tak mi położna przy eliminacji mleka mówiła że powinna być widoczna poprawa. Wiem, że to masakra