Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 17:46   #3837
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Piękne jesienne dzieciaczki
Też musimy się wybrać gdzieś do lasu i popstrykać fotki.
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Tamlin żurek pierwsza klasa,pychotka.
Cieszę się że smakował

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
na samym początku piszę, że zdałam licencjat - bo to z tego powodu uciekłam stad, do nauki, więc jestem przeszczęśliwa a teraz zapisałam się na mgr, zaczynam w ten weekend

zacznę już o tym roczku: oczywiście serdel wziął kasę - wiedziałam że tak będzie z prezentów dostał: rowerek biegowy (w zestawie do zamontowania pedały i kółka małe, czyli można go przekształcić na zwykły rower ), nocnik z fp, ten śpiewający kibelek, pościele ze stacyjkowa, bo on uwielbia pociągi , sanki ze śpiworkiem, z możliwością pchania jak wózek, super kurtkę na zimę, ale jeszcze trochę za duża, porannik, zabawki takie autka i aparat foto, pianinko szczeniaczka uczniaczka - zachwycony!, ciuszki no i kasę, też nieźle uzbierał, ale mieliśmy roczek na dwadzieścia osób
Brawa za licencjat
Super prezenty Franio zgarnął

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Witajcie byliśmy dziś na pobraniu krwi i Jasko nawet nie zaplakal
Moj biedaczek ma znowu katar i kaszel zwłaszcza w nocy a w sobotę dopiero co skończyl brać antybiotyk... jutro pójdę raczej do lekarza żebym znów nie musiała w week szukać tak jak to było ostatnio.
Dzielny Jaś
Oby nic mu nie było.

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Mam wózek!!!
Fajny

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
przyszłe wcielenie Jagody
I Mateusza

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mam pytanie: Czy Wasze maluchy mówią przez sen? Czy może to powód do niepokoju?

Mój Antek, wielki fan motoryzacji, często przez sen mówi "brym brym" albo woła "tata". Kiedyś myślałam, że się wybudza i mówi, bo zawsze jak się budzi to gaduła z niego niesamowita, ale gdzie tam... on tak przez sen.
Nie raz mu się zdarzy coś powiedzieć. Moim zdaniem to normalne.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Wpadam sie pochwalić, że Jasiu przeszedł za samochodem pół pokoju