2013-10-18, 08:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez deb
W wózku na brzuchu? Chcialabym to zobaczyć  moja nigdy nie była na brzuchu w wózku.
|
Hehe, jak się spotkamy i będzie pora spania to sama zobaczysz 
Cytat:
Napisane przez Magiusa
hm..czytam gazete "Mam dziecko" i jest artykuł o rozszerzaniu diety, a w nim
" Do przecierów warzywnych zawsze dodawaj łyżeczkę masła, oliwy lub oleju rzepakowego" - Wiecie coś o tym? Robicie tak? A jeśli tak to w jakim celu i czy to dodajecie dopiero jak dziecko zjada ten cały słoiczek czy też 100 ml. czy nawet jak podajecie 3 łyżeczki?
|
Troszeczkę tłuszczu dodaje się do własnoręcznie robionych (w gotowych jest) na kupkę.
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------
Cytat:
Napisane przez vil84
Trzeba zaczac. I zoltko musze zaczac dawac.
|
Białko chyba po roku, a żółtko tak szybko?
Cytat:
Napisane przez Innocence_89
Dziewczyny kopnijcie mnie w głowe bo jestem nienormalna i mam paranoje:P Napiszcie mi , ze te ubranka które kupiłam z C & A są nietoksyczne i nie zaszkodzą Mateuszkowi bo zwariuje  Wczoraj nie mogłam przez to spać i o 1 w nocy poszłam do pralni i rozkopałam cały wór ze zużytymi pampersami Małego żeby dokopać sie do metek z ubranek i sprawdzic czy mają ten certyfikat ...myślałam że się porz..am ale po kilkunastu minutach szukania zaczeło mi od tych pampersów pachnieć kawą...  no i znalazłam kilka jest z certyfikatem a reszta nie...chyba się musze leczyć...  :brzydal :
|
Następnym razem nie wycinaj metek 
A najlepiej wypierz 3 razy zanim ubierzesz dziecko to na pewno wszystko się spierze 
Cytat:
Napisane przez deb
Dzień dobry
Moje dziecko stwierdziło o 2 w nocy że nie będzie już spać...no ok, wszystko by było dobrze jakby sobie leżała, fikała czy gadała ale ona stwierdziła że będzie płakać  ciężka noc za nami. No i teraz już też wstała czyli pół dnia w piżamie gwarantowane 
|
Polecam pedicetamol. Po 0,5 ml miałam spokojny wieczór.
|
|