Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 11:56   #3232
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a no i Kamiluś dziś 7 miesięcy

dodaje zdjęcia
1. pierwszy siad (jeszcze nie do końca udany, za to z wysiłku aż się ulało. Mama szybko wcisnęła noge za plecy co by nie poleciał na ściane przypadkiem)
2. mam różowe bamboszki i jakoś mi to nie przeszkadza
NAJ .NAJ !!!!!!!! Kamilek przesliczny -i taka lagodna buzka -wcale nie wyglada na takiego "brutala" co z palki daje
i siedzi
Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

A wiecie, co się dzieje na takiej rehabilitacji państwowej? Tam jest sala gimnastyczna, materace, kupa różnych zabawek, które są miętolone i ślinione przez wszystkie dzieci. Nikt tam tego co chwilę nie dezynfekuje, nie sterylizuje. Raz widziałam, jak jakieś dziecko ulało, to po jakimś czasie babka przetarła to płynem dezynfekującym.
Innym razem moja rehabilitantka, wiedząc, że Róża upodobała sobie gryzienie takiej dmuchanej książeczki, umyła ją specjalnie i wysuszyła. Ale to po paru dniach było. Ogólnie to sterylnie tam nie jest.
jakos nie teges
ja tam sterylnie tez nie mam -jakby sanepid wpadl mi na chate to by zamknal pewnie - psy lizace dzieci ,balagan ,klaki wszedzie ...ale tak jakos wole aby moje dziecko mamlalo po sobie zabawki tylko (raz Roszek memlal pilke psa z mojej nie uwagi ...)
Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Co do ubranek, to ja kocham te dla dziewczynek, sa takie piękne, że czasem nie mogę sie oprzeć.
Wczoraj pierwszy raz byłam na dziale dziecięcym w kappahl i są takie śliczne subtelne wzory, (Pani - są tez piękne sowy) kupiłam 2 bodzianki i parę śpioszków. I do tych, co poszukują ciemnych ubranek - tam właśnie dużo takich jest, stonowane kolory, ładne wzory. Co do jakości to na razie się nie wypowiem.
Zobaczcie ofertę http://www.kappahl.pl/category/estor.../baby_4498/38/
ja mam ubranka z kapphalu - niestety marna jakosc -szczegolnie tych z eco bawelny ...po praniu i suszeniu dziurki sie zrobily

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
siedzimy codziennie dziś nawet kope zrobił w nocnik

robi ale niestety jeszcze nie woła chociaz wczoraj poszedł do nocnika stanął przy nim to go posadziłam a on kope zrobił
jak to jeszcze nie woła ?????????? to chyba jakis opózniony jest !!!
tak na serio to brak mi slow - 7 miesiecy i nocnik ....
Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość

Ja mam dzisiaj Tż w domu. Trochę go wykorzystałam i wysłałam z Matim do lekarza bo trochę kaszle. Niech go przebada bo coś ten kaszel nie chce się skończyć. Obstawiam, że powie, że zęby i za suche powietrze.
I dzisiaj idę z Julką do cyrku a Tż zostaje z Matim
kciuki za zdrowko -oby to nic takiego !
hmmmm cyrk? ja jestem na nie - moje dzieci nie pojda niestety -szkoda ze nie ma przedstawien tego typu bez tych biednych zwierzakow ....

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
??? Prosiła Cię Megaan o adres?
tak - a Ciebie nie ?