|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | ||
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() Jaki cudny na tym drugim zdjęciu! Też piorę z naszymi. I w swoim proszku, ale tak się składa, że ten proszek to jelp albo lovella ![]() Cytat:
Innym razem moja rehabilitantka, wiedząc, że Róża upodobała sobie gryzienie takiej dmuchanej książeczki, umyła ją specjalnie i wysuszyła. Ale to po paru dniach było. Ogólnie to sterylnie tam nie jest. Ja kp i po 4 miesiącach :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tyż mam 6 okien i już nie pyskuję ![]() prześliczny jest. cudnie siedzi!!! ![]() ![]() nie bij... to filmik... tu się nie da ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja to dopiero patologikens - pasę dziecko... hehe ja wszystko mieszam w kielonku (żelazo też). jakoś taka ilość by mi się zgubiła w czymś innym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki Kamilek słodki <3
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-10-18 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Kniaginia
|
Czekaj, przypomniało mi się, że byłam jeszcze u lekarza w szpitalu, w którym rodziłam, aby skontrolować gojenie krocza (brrr!). No ale to nie był mój gin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zadomowienie
|
Ja też, czasem jeszcze w jej proszku...bo leży i trzeba zużyć.
#3216 |
Zakorzenienie
|
Pani - ja mam blender dolaczony do miksera, moja mama taki osobny, maly, bo w tym kielichowym np z robota kuchennego to rzeczywiscie ciezko by bylo.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | ||
Zadomowienie
|
Witam się!
dzisiaj to dopiero jest syfioza depresjoza za oknem, Hania zasnęła a mi czas przez palce przelatuje, zamiast się szykować, malowac, myć łeb.... Idę dzisiaj na pazurki, więc i Hania z domu wyjść musi ![]() Wczoraj (na pewno dzięki wam) humor mi się poprawił (ale dopiero na wieczór). Na zakupach jednak było średnio, bo nic na mnie nie leżało, we wszystkim brzuch mi odstawał strasznie. W końcu kupiłam dwie bluzki, ale w sportowym stylu. Przyszła mi też zamawiana sukienka w pepitkę i nawet nie ma tragedii, prawdopodobnie ją założę. Cytat:
![]() Za to nie prasuję nigdy (raz przed pójściem do szpitala wyprasowalam). Cytat:
![]() Co do Pierdziołki to dokładnie tak samo, przeczytałam i otwarło się okno wspomnień ![]() ![]() A czasem cały dzień jej powtarzam "Wpadł pies do kuchni......" hehe Co do ubranek, to ja kocham te dla dziewczynek, sa takie piękne, że czasem nie mogę sie oprzeć. Wczoraj pierwszy raz byłam na dziale dziecięcym w kappahl i są takie śliczne subtelne wzory, (Pani - są tez piękne sowy) kupiłam 2 bodzianki i parę śpioszków. I do tych, co poszukują ciemnych ubranek - tam właśnie dużo takich jest, stonowane kolory, ładne wzory. Co do jakości to na razie się nie wypowiem. Zobaczcie ofertę http://www.kappahl.pl/category/estor.../baby_4498/38/
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Oliwka - ekspozycja Holle zeby nie wyrzucac jedzenia. Mnie tez dobijalo gotowanie manny i wywalanie polowy. To chyba jedyny argument.
Tasia - nasze puzzle maja ok 29 cm. Mamy caly alfabet, 26 kawalkow. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i niektore teksty dla dziekca to sie tak chyba malo nadaja - mysle, ze to bardziej ksiazeczka dla nas ![]() i kilka rymowanek mozna tez sie nauczyc i dziecku powtarzac - a swoja droga, wasze ksiazeczki tez tak smierdza? Posłała mnie matka na gore po jabłka. A ja z górki na pazurki... Wysypałam jabłka. Leca z góry jabłka, A mnie bije matka. Nie bij mnie mamusiu, Bo ja mam trzy latka. ![]() Na ulicy Kopernika Stoi panna bez bucika. Ja ja pytam, gdzie ma bucik, Ona na to, ze jej ucik.
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-18 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
MBZ♥
|
Bzinko
![]() ![]() a Pierdziołkę lubię ![]() ![]() Pani no ktoś na wątku musi robić w praniu za patologię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Heh Moderna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Na ulicy żyła
żyła sobie żyła. Jak tej żyle pękła żyła, To ta żyła już nie żyła. ![]() (ehh napisałam żyła z malej, bo mi dużej literki nie wpisuje ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- ale z tym to przesadzili, co? ![]() Po wodzie pływa Babcia nieżywa. I robaczki tez pływają, Babci piety podgryzają. Ropka z nosa babci leci, Śmierdzi, cuchnie, moje dzieci. ![]() ![]() no ale ja mam druga czesc, moze ta pierwsza lepsza ![]() ojjj i smierdzi starsznie, przewertowalam kilka stron i glowa mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- jakiego autora? ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-18 o 10:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wam
![]() u nas szaro buro i deszczowo ale byliśmy w przedszkolu i u babci troche ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeju 16 okien i to nie wszystko ![]() siedzimy codziennie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() robi ale niestety jeszcze nie woła ![]() ![]() a co się będę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3225 | ||||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() z jabluszkiem -slodkie ![]() Cytat:
![]() Roszek tez sie z tego smieje - a my wszyscy machamy -trzesiemy glowami i takze czkawki dostaje ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() puzzel ma 32 cm Cytat:
co do czach przy dziecku ,wokol , na ,pod ... u nas juz przywykli -slowa oburzenia nie slysze ...i musze powiedziec ze od paru lat gdzies tam motyw czachy jest u nas - i zaczynam nia rzygac powoli ... (jak kuba byl maly to ciezko bylo o ten wzor ,o czerń na ubrankach ale dziadkowie harleyowcy sie spisali ![]() ![]() ![]() ![]() co do @ - ha ! to teraz Twoj gin to i moj gin! jak kazal przyjsc po @ =tzn ze mam przyjsc co najmniej za rok ![]() "plaszczyki przeksciowe " haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oooo to ja sie przerzucam na Twojego ginka ! czyli wcale sie nie zaniedbuje -przyjde za rok albo i dwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() BYou - kombinezon doszedl ! silczny ! czarny ! tylko ze ..... cos cieńki ??????????????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to nie zdjęcie to filmik ![]() a jakie? ![]() co do prania. To ja na razie piorę w dziecięcym ale jak mi się skończy to wrzuce do naszego. A co się będe ... ![]() Oj kusicie tą książką Pan Pierdziołka. Chyba kupie. I ten wierszyk o żyle to znam. ![]() Ja mam dzisiaj Tż w domu. Trochę go wykorzystałam i wysłałam z Matim do lekarza bo trochę kaszle. Niech go przebada bo coś ten kaszel nie chce się skończyć. Obstawiam, że powie, że zęby i za suche powietrze. I dzisiaj idę z Julką do cyrku a Tż zostaje z Matim ![]()
![]() |
#3227 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Nati nie wiem jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3229 | ||||||
Zakorzenienie
|
widzę niezłe zamieszanie zrobiłam z powodu naszego nocnikowania
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no nic zdąże się wyspać po śmierci ![]() Cytat:
![]() super ze urlop ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jakie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
Raczkowanie
|
I muszę się do czegoś przyznać. Od dwóch dni próbowałam Was rozszyfrować na fb która to jest która i co. Wczoraj wchodzę na stronę mamusiek i tam wszystkie opisane.
![]() ![]()
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3232 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i siedzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tam sterylnie tez nie mam -jakby sanepid wpadl mi na chate to by zamknal pewnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak na serio to brak mi slow - 7 miesiecy i nocnik .... ![]() ![]() Cytat:
hmmmm cyrk? ja jestem na nie - moje dzieci nie pojda niestety -szkoda ze nie ma przedstawien tego typu bez tych biednych zwierzakow .... tak - a Ciebie nie ?
![]() |
#3233 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przystojniak! ![]() No to powodzenia ![]() To oprócz rehabilitacji dzieci mają jeszcze szczepionkę ![]() Cytat:
A kappahl ![]() Cytat:
Ale pogoda okropna. Wojtek śpi, ja muszę wyjść na chwilę, ale chyba zbiera się na deszcz. Na dodatek remontują u nas zjazd dla wózków i muszę go dźwigać po schodach ![]() A przede mną weekend u teściów ![]() Oki, idę ogarnąć mieszkanie.
![]() |
#3234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nasza czacha jest jak z munduru SS... zero w niej słodkiej czachuni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3239 |
MBZ♥
|
Nestelle no właśni nic nie dostałam:/ ale już Jej wysłałam
![]() Bardzo jest cienki? Małpko chyba pleśniaka bo mam go obcykanego ![]() C.R ![]() ![]() Nati ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się zbieram na szczepienie. Przyjeżdża do mnie zaraz kuzynka pomóc mi dźwigać tą moją bździągwę w foteliku do taksówki i potem z taksówki ![]() To już ostatni raz i ją przepisuję do tutejszej przychodni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.