Wątek
:
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-18, 13:02
#
2595
koziemleko
Zakorzenienie
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez
marima
Cześć
ja bym chciała chociaż z 2 wspólnie zdjęcia ciążowe z TZtem, ale u mnie w mieście fotografowie są tacy se szczerze powiedziawszy. chciałabym mieć też kilka zdjęć takiego noworodka, są prześliczne i powiesiłabym sobie je na ścianie , ale to też zalezy wszystko od tego ile taka przyjemność będzie kosztowała
Ale cudowne te zdjęcia
Wszystkie ściany bym nimi pooklejała
Ciekawe czy u mnie można zrobić i ile taka przyjemność kosztuje. Jak dużo to sama napstrykam maleństwu i może coś wyjdzie ładnego
Cytat:
Napisane przez
teQiba
Za taka kase to ja bym workami brala
A Ty chodzisz do takich malutkich lumpkow czy duzych?
Workami się nie da, bo odpowiednich rozmiarów nie ma
Ale zauważyłam, że tam nikt tego nie wykupuje (te same bluzy co kupiłam wisiały tam od początku tygodnia, ja poszłam jak były przeceny i kupiłam za grosze
) więc co tydzień w najtańszym dniu będę chodzić i wszystko wykupywać
Ja chodzę do takich gdzie ubrania są na wagę
Nie lubię wycenionych bo jest dużo drożej. Poza tym te na wagę z każdym dniem tygodnia tanieją i chodzę tak w połowie albo jak jest najtaniej
Jutro też idę do lumpka. Ale innego. Zauważyłam, że w tym co dzisiaj byłam jest mnóstwo bluz i kurteczek, a w tym drugim bodziaki i śpioszki
Na tym śpiworku to jeszcze zarobię, bo potem odsprzedam go na all lub tablicy
Wyślij prywatną wiadomość do koziemleko
Znajdź więcej postów koziemleko