Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Bioderma,Joico,Biovax,Ses a,Radical, MAC i wiele innych - zapraszam w październiku :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 20:57   #1
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Bioderma,Joico,Biovax,Ses a,Radical, MAC i wiele innych - zapraszam w październiku :)

Witam wszystkie wizażanki

Zapraszam do mojego jesiennego wątku w którym mam do zaoferowania kosmetyki zarówno pielęgnacyjne jak i kolorowe

Na początek chcę jednak wspomnieć o kilku zasadach wymiany ze mną:

Kosmetyk/i wysyłam w ciągu 3 dni roboczych od daty wymiany adresów, zawsze w kopercie bąbelkowej, listem poleconym
Na wiadomości/maile odpowiadam codziennie ale po godzinie 19
Na terenie Warszawy i Piaseczna możliwy odbiór osobisty
Jeśli masz minimum 10 pozytywnych przekupek, wówczas wysyłka w tym samym czasie nie stanowi dla mnie problemu
Zastrzegam sobie prawo do wycofania kosmetyku z wymiany bez podania przyczyny. Oczywiście nie dotyczy to sytuacji gdy już wymieniłyśmy się adresami
Gwarantuję uczciwą wymianę przebiegającą w sympatycznej atmosferze
Staram się wybierać najkorzystniejszą propozycję wymiany, zatem może się zdarzyć,że negocjuję jedną rzecz z dwoma osobami

Nie posiadam sprecyzowanej wish-listy, ale ogólnie mówiąc najchętniej przygarnę:

Żele pod prysznic i/lub mydła do rąk w płynie (tylko nowe)
Płyn micelarny Bioderma Sensibio AR
Żel do mycia twarzy Avene Cleanance
Maseczki do włosów
Czarne legginsy rozm. XS (tylko nowe)
Rozkloszowane sukienki i spódnice XS (najchętniej nowe)
Koszulki, sweterki rozm. XS (najchętniej nowe)

Na pewno NIE szukam cieni do powiek, podkładu, pudru, różu etc. Mój codzienny makijaż składa się z dwóch kosmetyków i jestem im wierna

Staram się wymieniać tylko za rzeczy niezbędne, ale jeśli coś mi się bardzo spodoba to możliwe,że stanie się takim "niezbędnikiem" Także można kusić.

Oto lista kosmetyków:

Dove Silky Nourishment - jedwabiście odżywiający balsam do ciała z rozświetlającymi drobinkami. Użyty raz. Pierwotna pojemność: 250ml.
Kupiłam go w lipcu tego roku, a ważny jest 12 miesięcy od otwarcia.

Bell HYPOAllergenic - Hypoalergiczny eyeliner w płynie. Kolor czarny. Użyty dwa razy, otwarty w sierpniu 2013, ważny przez 6miesięcy od otwarcia.

L'biotica Biovax - szampon do włosów słabych ze skłonnością do wypadania. Użyty dwa razy. Data ważności: 06.2015. Pierwotna pojemność: 200ml.

Garnier Neril - tonik wzmacniający do włosów. Pozostało ponad 3/4 z 200ml. Uwaga! Brak daty ważności. Jest ryzyko,że po terminie. Kupiony na końcu 2011 albo na początku 2012 roku.

CHI jedwab - NOWY. 15ml. Uwaga! Możliwe że jest kilka miesięcy po terminie.

Garnier Fructis - szampon wzmacniający przeciw twardej wodzie. Ponad połowa z 250ml. Ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony we wrześniu tego roku.

MAC Studio Fix - Podkład do twarzy w płynie. SPF 15. Odcień NW22. Uwaga! Przyznaję, że nie pamiętam czy kupiłam ten podkład w wakacje (sierpień) 2011 czy 2012 roku Jest ważny 24 miesięcy od otwarcia, czyli albo po terminie (sierpień 2013) albo jeszcze do sierpnia 2014. Pozostało ok 3/4 z 30ml.

Joico K-Pak
- Serum do rozdwajających się końcówek. Próbka o całkiem sporej pojemności - 7ml.

Zapraszam

Wymienione:
Eveline Nail Therapy Professional - skoncentrowana odżywka do paznokci Total Action 8w1. Nowa, nieużywana. Zapakowana w fabryczny kartonik, prosto ze sklepu.
Uwaga: Pomimo tego,że odżywka ma mnóstwo wielbicielek, chcę Was ostrzec przed szkodliwą substancją zawartą w jej składzie - Formaldehyd.
Wellaflex - lakier do włosów, najwyższy poziom utrwalenia + objętość dla cienkich włosów. Kilka razy psiknięty. Data ważności: 08.2015. 250ml.
Equilibra - Szampon aloesowy. Pozostało ok 3/4 z 250ml. Kupiony w okolicach wakacji, ważny 12 miesięcy od otwarcia.
Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. NOWY, zapieczętowany. Data ważności: 01/2016. 250ml. HIT KWC!
SESA - kultowy olejek do włosów. Ponad 3/4 ze 180ml. Ważny przed 3 lata od daty produkcji czyli do 09.2014.
Pierre Rene Medic
- Witaminowa odżywka do rzęs i brwi. Produkt Hipoalergiczny. NOWA!
AA Therapy - Krem pod oczy i na powieki. 0% alergenów, parabenów i barwników. Ponad połowa z 15 ml, bardzo wydajny. Kupiony w lipcu/sierpniu tego roku, ważny 6miesięcy od otwarcia.
Farmona Radical - Kuracja przeciw wypadaniu włosów - Ampułki. "Innowacyjna receptura". KOMPLET! Ampułki są nowe i nieużywane. Dołączony jest również aplikator. Jedyną wadą jest fakt,że papierowe pudełko jest lekko podarte. Data ważności: 04/2014.

Ava ECO garden - certyfikowany organiczny krem z ekstraktem z pomidora. Użyty trzy razy. Pierwotna pojemność: 50ml. Data ważności: 01.2015. Uwaga: nie posiadam kartonika, krem oferuję w fabrycznym słoiczku.
L'biotica Biovax - Intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych. NOWA, zapieczętowana. 250ml. Data ważności: 01.2015.
Gliss Kur Ultimate Color - Ekspresowa Odżywka regeneracyjna do włosów farbowanych i z pasemkami. Odżywka w sprayu, bez spłukiwania. Użyta kilka razy podczas tygodniowych wakacji. Kupiona w sierpniu 2013, ważna 12 miesięcy od otwarcia. UWAGA! skład produktu podany w KWC różni się od tego widocznego na opakowaniu. Dla zainteresowanych - przepiszę aktualny skład. Pierwotna pojemność: 200ml.
Ava Eco Garden - Certyfikowane organiczne serum, modelujące owal twarzy. Ubytek jedynie testowy. Data ważności: 11/2014. 30ml.
Rossmann Babydream - olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży. ŚWIETNY skład - idealny również do olejowania włosów NOWY, 200ml. Ważny do 09/2015. HIT KWC!
Bioderma Sensibio H2O - Płyn micelarny. Zostało ok 1/2 z 250ml. Kupiony we wrześniu, ważny 12mc od otwarcia. HIT KWC!
Pharmaceris - Nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu. Została ok 1/4 opakowania ze 190ml. Żel kupiony w sierpniu tego roku, ważny przed 9 miesięcy od otwarcia.
Neutrogena - Intensywnie regenerujący balsam do skóry bardzo suchej i szorstkiej. HIT KWC! Wersja w plastikowym słoiczku. Zużycie znikome - użyty kilka razy jako krem do rąk. Otwarty w lutym-marcu tego roku, ważny 12 miesięcy od otwarcia. 200ml.
Joico K-Pak Intense Hydrator - profesjonalna odżywka/maska do włosów zniszczonych. Możliwa odlewka, maksymalnie 50ml. HIT KWC!
Glinka zielona z mikrodermabrazją - możliwa odsypka, posiadam dużą ilość. Data ważności: 05.2015.
MAC - Pompka do podkładu. NOWA, w folii. Ja używam do Studio Fix, ale może pasuje też do innych.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0948.jpg
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  63,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0949.jpg
Wyświetleń: 48
Rozmiar:  80,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0951.jpg
Wyświetleń: 59
Rozmiar:  69,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0953.jpg