2013-10-18, 23:54
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiana pazdziernikowa :)
DOKLADKA 19.10.2013
1. Bluzka Bershka, z przodu okrągły dekolt, z tyłu ma marszczenie - mam ją z jakiejś bardzo dawnej wymianki ale ubrałam max 2 razy, widać trochę ślady użytkowania dlatego też nie będę wybredna 
2. Koszula z takiego specyficznego materiału, wyglądającego trochę jak krepina, kolor brzoskwiniowy, rozmiar M, przepraszam, że taka niewyprasowana Brak jednego guziczka
3. Tank top DIY, rozmiar S, ale to taki luzny oversize. Ma kieszonkę z przodu, z tyłu ramiączka są związane. Nie bede wybredna. (Uwaga, poniewaz jest robiony przeze mnie, to jest nierowno wyciety, poszarpany - piore go w zimnej wodzie, żeby brzegi się zrolowały, ale proszę sie nie spodziewać jakiegoś cudownego wykończenia brzegów) <nie ma
4. Rozowa bluzeczka na ramiączkach, Bershka, S. Lekko zmechacona w okolicy biustu, więc nie będę wybredna.
5. Spodnie Pull&Bear r. 36, ale moim zdaniem to bardziej 34,coś jakby grubszy jeans. Stan bdb <nie ma
6. Sukienka szyta na wymiar, czarna, matowa góra i fioletowy, satynowo- błyszczący dół, jest dosyć szeroka w talii i jednocześnie krótka, dla zainteresowanych podam wymiary
7. Sweterek United Colours of Benneton, 100% wełna, w kolorze złamanej bieli, rozmiar S, tylko za coś super, bo nie jestem pewna czy chcę się go w ogóle pozbywać
8. Szorty uciętę z tych samych spodni Pull&Bear co powyżej : d, rozmiar z metki to 38 ale moim zdaniem to 36.
9. Tank top DIY firmy Monki, rozmiar z metki to S, ale to oversize<nie ma
10. Sweterek metaliczny złoty firmy Hennes, pasuje na rozmiar S i M, u góry to luźny "nietoperz", zwęża się do dołu
Edytowane przez riddle92
Czas edycji: 2013-12-05 o 15:17
|
|
|