2013-10-19, 23:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez nemosek
aaby Najlepszego  Wasze zdrówko !
|
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
Wszystkiego Najlepszego Abby  )
|
Dziękuję Kochane 
nemosek - za zamówienie wózka! Super zestaw udało Wam się dorwać żeby jeszcze torba w promocyjnej cenie wpadła 
Beatka - ale skrzacik! 
Dżastin - Kamilek cudny! 
Dobry wieczór 
To był miły dzień Rano do końca posprzątałam, bo po południu spodziewaliśmy się rodziców i teściów na urodzinowej kawie. Dość szybko się ogarnęłam (najgorsze zrobiliśmy wczoraj), potem się wykąpałam i mąż zrobił mi małą sesję na koniec ciąży (wrzucam kilka zdjęć, jutro je wyrzucę ).
Przygotowałam wszystko na popołudnie, czekam na gości... i czekam... i czekam... I pukanie do drzwi. Otwieram, a tam nasi przyjaciele z córeczką, którzy mieli przyjechać jutro Okazało się, że mąż poprzekładał gości i dziś zorganizował ich a rodzice będą jutro Ucieszyło mnie to, bo zdecydowanie bardziej wolę spędzać czas z nimi 
Była kawa i ciacho, była pizza robiona przez męża
Posiedzieli do wieczora, ale mała była śpiąca, a nie bardzo chciała u nas zasnąć, więc koło 22 pojechali. I tak siedzę przed kompem i oglądam efekty dzisiejszej domowej sesji 
Poza tym Nina dziś ładnie kopie, chyba chce, żeby mama z okazji urodzin nie miała stresów 
...i fotki na koniec Wybaczcie, że wszystkie takie zbliżeniowe, ale nie chcę na ogólnym wrzucać z twarzą 
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Kociak85
aaby, wszystkiego najlepszego  spełnienia marzeń 
|
Dziękuję 
|
|