Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 23:14   #4857
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

aaby, wszystkiego najlepszego, łatwego porodu, grzecznego dziecka i samych szczęśliwości!!
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
aaby Najlepszego Wasze zdrówko !
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego Abby )
Dziękuję Kochane

nemosek - za zamówienie wózka! Super zestaw udało Wam się dorwać żeby jeszcze torba w promocyjnej cenie wpadła
Beatka - ale skrzacik!
Dżastin - Kamilek cudny!

Dobry wieczór
To był miły dzień Rano do końca posprzątałam, bo po południu spodziewaliśmy się rodziców i teściów na urodzinowej kawie. Dość szybko się ogarnęłam (najgorsze zrobiliśmy wczoraj), potem się wykąpałam i mąż zrobił mi małą sesję na koniec ciąży (wrzucam kilka zdjęć, jutro je wyrzucę ).
Przygotowałam wszystko na popołudnie, czekam na gości... i czekam... i czekam... I pukanie do drzwi. Otwieram, a tam nasi przyjaciele z córeczką, którzy mieli przyjechać jutro Okazało się, że mąż poprzekładał gości i dziś zorganizował ich a rodzice będą jutro Ucieszyło mnie to, bo zdecydowanie bardziej wolę spędzać czas z nimi
Była kawa i ciacho, była pizza robiona przez męża

Posiedzieli do wieczora, ale mała była śpiąca, a nie bardzo chciała u nas zasnąć, więc koło 22 pojechali. I tak siedzę przed kompem i oglądam efekty dzisiejszej domowej sesji

Poza tym Nina dziś ładnie kopie, chyba chce, żeby mama z okazji urodzin nie miała stresów

...i fotki na koniec Wybaczcie, że wszystkie takie zbliżeniowe, ale nie chcę na ogólnym wrzucać z twarzą

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
aaby, wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
Dziękuję

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora