Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 18:34   #154
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Cytat:
Napisane przez Ainhoa Pokaż wiadomość
[/B]
Dla kogś takie tematy to nie bzdety, tylko ważne rzeczy, a dziecko? No cóż, nie oszukujmy się, nie trzeba mieć jakichś specjalnych zdolności, aby mieć dziecko. Dziecko mieć, to żadne osiągnięcie, a tym bardziej powód do chwalenia się, bo to naturalna kolej rzeczy. Chwalić się można na polu zawodowym, zainteresowania...
A matka nie pracująca, siedząca w domu z dzieckiem, to co ma za zainteresowania- kupa, ząbki, ulotki w sklepach gdzie jaka promocja jest, żeby taniej kupić.Ambitne, nie ma co
I jeszcze wkoło rozpowiada, że chłop jest po to by zarabiać, a ona od siedzenia i zajmowania się domem, a do pracy za najniższą krajową nie opłaca się wychodzić z domu. Studia nie potrzebne, bo pracy nie ma, lepiej solar, fryzjer i sweet focie na fb
wychowanie dziecka (ale wychowanie,nie hodowanie) to dość odpowiedzialna praca,wymagająca wiedzy z zakresu kilku dziedzin i owszem wychowanie człowieka jest sztuką

Są mamy takie i jakich piszesz,a są i takie,które osiągneły juz tyle,ze mogą kilka lat zajmować się same swoim dzieckiem,mają ten komfort i uwierz,ze ich zycie nie toczy się wokół promocji w biedronce,solariów i fb.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując