Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Joga
Wątek: Joga
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 19:59   #960
aganieznajoma
Raczkowanie

Dot.: Joga

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Tylko, że (nie ma co ukrywać) aerobik to zwykle głupie podskoki i nic więcej. Sama kiedyś chodziłam (i szybko porzuciłam) + pracowałam rok na fitnessie to wiem, co mówię.
Jak boli to absolutnie nie rób! Joga ma nie boleć. Trzeba nauczyć się rozróżniać ból od dyskomfortu spowodowanego rozciąganiem się ciała.
A co ma to ćwiczenie do bioder? Przecież do nogi nie schodzisz biodrami, a właśnie dłuuugim kręgosłupem, to tu leży problem.
Tak, źle się wyraziłam, to raczej dyskomfort podczas. Nie wiem, co to ćwiczenie ma do bioder, ale czuję wewnętrzne mięśni ud i biodra, a babka na jodze mi powiedziała, że mam spięte biodra, kiedy miałyśmy się położyć na plecach, nogi złączyć, a potem rozszerzyć, a stopy złączone . Po prostu nogi zwisają do ziemi. To, że aerobik to głupie podskoki to się nie zgodzę, bo dzięki temu mam silne mięśnie brzucha i ładną pupę oraz mniej się męczę Dlatego teraz łącze zajęcia
Zapuszczam włosy
Dążę do płaskiego brzucha

Kobieta potrzebuje duuuuużo miłości. Chciałaby być dla swojego mężczyzny ważna i jedyna i kochana i niepowtarzalna.
aganieznajoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując