Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 20:59   #436
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

kasian toć żartowałam
Ja wiem wiem, ale żeby nie było, że tylko narzekam na niego no

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Halo dziołszki
Nie jestem dopisana ani do lusty, ani do wizyt... Muszę dziewczybom na priv napisać
Udało mi się wczoraj wieczorem przeczytać 7 stron, dziś nadrobie resztę, ale muszę się wyzalic;(
Mam takie huśtawki nastroju, że tż już sie boi donie odezwać;D
Serio, pisalyscie że wasi wyjeżdżają albo pracują poza miastem, mój jeździ na delegacje, 2-3 dniowe, i jutro mam bafania genetyczne na które muszę jechać samą;( bo małż nie może wziąć wolnego... W czwaryek mam wizytę u gimaa on w środę wyjeżdża!
Cały czas siedzę w domu, z jego babcią która jest koszmarna a muszę z nią mieszkac- też dziewczyny pisalyscie o tragicznyxh tesciach...
Nawet nie mam do kogo iść na kawę, przyjaciółki w Angli, siostra pracuje i uvzy się więc ciężko się zgadać, a Mama ma problemy z alkoholem i nie ma co jej o się wygadywac... Eh, ponarzekal, to mogę dalej nadrabiać
Fajnie tak was podczytywac, jakbym siedziała z kumpelami przy kawce
Współczuję Madziarka, ale pamiętaj, że on na pewno też nie jest szczęśliwy, że go z Tobą nie będzie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość

Dziś zaczęłam 10 tc i wybrałam sie na USG, moje dziecie wyglada jak kartofel
No o takim porównaniu jeszcze nie słyszałam

Odnośnie wątku to widziałam, że wiele osób nie używało rożka, a u mnie było wręcz przeciwnie. My używaliśmy bardzo często, nawet w nocy, Hania była przez pierwsze tygodnie ciasno zawijana inaczej kompletnie nie mogła spać i wybudzał ją każdy ruch rączki w okolicach główki. Czytaliśmy o tym i wlaśnie mąż znalazł rozwiązanie z ciasnym zawijaniem. Około 2-3 miesiąca zaczęliśmy od tego odchodzić

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Kasian jak wstawię foto gdzie jest TŻ to zmienisz zdanie i powiesz że do niego jednak podobny oooo.. jeszcze nikt mi nie powiedział że wyglądam jak siostra Oskara
Nikii ale wiesz to znaczy w takim razie, że jesteście z TŻ do siebie podobni, a moja mama zawsze powtarza, że takie pary są podobno najszczęśliwsze
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora