|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Jeju chyba jestem 10 lat za murzynami ale wrzucilam 3zdjecia
Nasze razem nad poskim morzem I te dwa to z dzisejszego spacerku i moja pierwsza zachcianka ![]() Zaraz odpisze jak polapie sie kto jest kto hhhaaa ale wszystkie takie sliczne jestescie ![]() I nadrobie dzisejszy dzionek ![]()
#422 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Seksta witaj
![]() andzia012kr witaj ![]() ![]() h0pe - biedaku, wydaje mi sie ze taka praca szpitala to tylko przez weekend ale od jutra powinno wszystko lepiej funkcjonować i opieka bedzie tysiąc razy lepsza Ja jutro wracam do pracy, boję sie czy dam rade wysiedzieć i bez nudnosci i bólu żołądka. Ale muszę popracować jakiś miesiąc żeby zus sie nie doczepił... ciekawe co na to powie mój gin, wizyta we wtorek on bedzie mi dawał zwolnienie a ja że nie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |||
Zakorzenienie
|
Hope, ja chyba robiłam wtedy z garniera czekoladowy brąz... ale fryzjerka mi mówiła, że wszystkie trwałe brązy schodzą do takiego wściekłego, rażącego rudego. Dopiero po czasie (u mnie ok. miesiąc) jak struktura włosa przyzwyczai się do nowego koloru to jest ok. Jednak, jak schodzi się stopniowo, tj pasemkami, to tragedii nie ma, bo ten kolor się gubi. No i nie niszczy się włosów tak jak za 1 razem. Kumpela kiedyś farbowała na kasztanowy brąz i schodziła z niego pasemkami i wyglądała cały czas ok, ale ja swój blond miałam po miesiącu, a ona po paru miesiącach (a pomiędzy farbowaniami miała taki balejaż, całkiem fajny). Tak więc fryzjerka da radę. Tylko nie próbuj używać 2 razy pod rząd dekoloryzatora (zwykła farba rozjaśniająca nie daje rady usunąć farby). Znajoma z pracy uparła się, że będzie szybciej blondynką niż ja i użyłą dekoloryzatora raz, a za parę godzin drugi... włosy się jej dosłownie rozpuściły i jak to zmywała to z wodą spłukiwała resztki strąków... została z jeżykiem na głowie
![]() Co do warunków w Twoim szpitalu ![]() Cytat:
![]() Acha, TŻ w końcu zajął się mną na zapas, gdy go nie ma: przejrzał program TV i wybrał co będę oglądać jak go nie będzie ![]() ![]() I tak śpi w wannie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w ogole ostatnio wpadła mi w ręce lista imion nadanych dzieciom chyba w ostatnim roku i mam dla Was cztery hity: dla chłopca - Zyraf i Myszon a dla dziewczynki - Mrówka i Guantanamera
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
BAN stały
|
Jejku..ale fajnie Was zobaczyć dziewczyny na fotach
![]() A my już w domu. Emilka tak się cieszyła, że od razu wylądowała w koszu ze swoimi zabawkami i piszczała z radości ![]() ![]() Kasianniee, w TV nie występowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasian toć żartowałam ![]() Hope no niestety ja też lezałam w weekend to tylko na wejście i na wyjście miałam usg ale za to pierwsze zdjęcie wtedy dostałam ![]() A to Ty mnie goniłaś z tygodniami, bo nie pamiętałam ![]() ![]() A Misia jest przesłodka ![]() Ja nie wiem Wy tam coś komentujecie ale to widać kto skomentował?;p Młody padł, znów wduszałam antybiotyk czuje się jak kat. Poza tym zawsze cała jestem ufeflana tym antybiotykiem obawiam sie że sama trochę go zjadam ![]() Tak sobie codzień obiecuję, że wreszcie zacznę ćwiczyć... Ale jakoś codzień nie ma kiedy a wieczorem brak sił. Ale patrzcie ile tego jest ![]()
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje ![]() [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach ![]() Marianek ![]() ![]() Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2013-10-20 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
ilkas jeju takie piekne zdjecie masz z tym brzusiem
![]() ![]() Nikii89 taka delikatna z ciebie mamuska i synus caly ty ![]() muffinka90 synus cudowny a mnie ujela twoja fryzurka piekna tak ja ty ![]() dwakolory1 wow jaka figura wow santom jeju jakie dlugie wlosy suuuper madziuuula mamuska jak sie patrzy kaorlak taka blondyneczka a misia brunetka po tacie ![]() kasiab91 ksiezniczka nic dodac nic ujac asiulka_22 jak miss a te nogi lasencja ![]() To kurde mamuski jak laleczki ![]()
#428 |
Rozeznanie
|
Halo dziołszki
![]() Nie jestem dopisana ani do lusty, ani do wizyt... Muszę dziewczybom na priv napisać ![]() Udało mi się wczoraj wieczorem przeczytać 7 stron, dziś nadrobie resztę, ale muszę się wyzalic;( Mam takie huśtawki nastroju, że tż już sie boi donie odezwać;D Serio, pisalyscie że wasi wyjeżdżają albo pracują poza miastem, mój jeździ na delegacje, 2-3 dniowe, i jutro mam bafania genetyczne na które muszę jechać samą;( bo małż nie może wziąć wolnego... W czwaryek mam wizytę u gimaa on w środę wyjeżdża! Cały czas siedzę w domu, z jego babcią która jest koszmarna a muszę z nią mieszkac- też dziewczyny pisalyscie o tragicznyxh tesciach... Nawet nie mam do kogo iść na kawę, przyjaciółki w Angli, siostra pracuje i uvzy się więc ciężko się zgadać, a Mama ma problemy z alkoholem i nie ma co jej o się wygadywac... Eh, ponarzekal, to mogę dalej nadrabiać ![]() Fajnie tak was podczytywac, jakbym siedziała z kumpelami przy kawce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
mszpilka - ja jeszcze jestem z Krakowa i nie wybieram sie nigdzie za granice
![]() Sorry dziewczyny, ze nic sie nie odzywam, ale mnie te mdłości dziś przerosły ![]() Dziś zaczęłam 10 tc i wybrałam sie na USG, moje dziecie wyglada jak kartofel ![]() ![]() Tak poza tym to założyłem dziś wątek o niepotrzebnych rzeczach dla niemowlaka. Może któraś z was będzie zainteresowana? Ja jestem mega gadzeciara i sie boje, ze coś kupię totalnie niepotrzebnego, więc postanowiłam za wczasu wybadac teren wroga ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723679 Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2013-10-20 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Gosiiaczek >>
![]() ![]() madziarek>> przykro mi że na badania będziesz jechała sama, a na wcześniej np. wtorek nie dala byś rady przełozyć /że jakaś wyjątkowa sytuacja itp.... / pamiętaj że my będziemy z Tobą myślami ![]() Pallas Rill >> ooo nawet nie zwróciłam uwagi że ty go załozyłaś , a zaglądnęłam i dodałam do sub. a ja teraz czytam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723311 - te z ciekwaie kobitki piszą. Gratki z powodu rozpoczęcia 10 t. - to widze ze dzielą nas tylko 3 dni : u mnie 9 tydz 4 dzień Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-20 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
madziuuula ja staram sie robic tak codzienie koci grzbiet i krazyc biodrami i miednica
![]() Pallas Rila ty gdzie w krakowie ???? Centrum??? Dobra spadam bo jutro tez mam wizyte na 10 .00 Dobranoc mamuśki i maluszki****
#432 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A swoją droga to mam nadzieje, ze mi tak nie odwali jak niektórym w przykładach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli chodzi o maila i chcecie mieć etykietę to po lewej stronie jej Dodaj etykietę a potem zanim naciśniecie wyślij wiadomość to jest tam strzałka więcej opcji – etykiety – wybieracie swoją i gotowe
![]() Dwa kolory kiedyś miałam czarne włosy :P dodam na maila foto ![]() ![]() ![]() Asiulka tak jak Vampirka pisze tylko u fryzjera i przez pasemka ![]() ![]() Andzia witaj ![]() Vampirka to będzie świetny widok TŻ śpiącego w wannie ![]() Madziula no fakt faceci to gorzej czasem niż z dziećmi . Biedny Oliś , ale po chorobie to nadgoni ![]() Karolak to ja się decyduję na maila bo w klubie mi się źle dodawało Kasian jak wstawię foto gdzie jest TŻ to zmienisz zdanie i powiesz że do niego jednak podobny ![]() ![]() Madziarek dawaj dane na PW do mnie a do listy Cię zapisze ![]() Z maila: Santom jaka sliczna i uśmiechnięta ![]() Ilkas ślicznie wyglądałaś w ciąży i wyglądasz ![]() ![]() karolak Misia jest cudowna, ma to po Tobie ![]() O Madziuli się nie wypowiem :P nie no kochana Ty wiesz bo te zdjęcia na FB komentowałam chyba już ![]() ![]() Dziewczyny chcące namiary na maila piszcie do mnie na PW bo na forum czasem mogę przeoczyć prośby !! ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- zdjęcia na mailu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
pomarancza24 >> dzięki, jeśli mas męża pod reką zapytaj jeszcze czy nie wystarczy jeśli boazerie przemyję tylko a lakier zostanie, czy jakaś farba sobie z tym by poradziła ? lakier który jest położony na niej nie jest jakiś błyszczący tylko bardziej matowy.
z góry dziękuje Nikii >> jak Ciebe nie było ja powysyłałąm dziewczynom namiary na maila. / ale oczywiście na stałym bywalczyniom hehe / |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |||
Zakorzenienie
|
Ja wiem wiem, ale żeby nie było, że tylko narzekam na niego no
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie wątku to widziałam, że wiele osób nie używało rożka, a u mnie było wręcz przeciwnie. My używaliśmy bardzo często, nawet w nocy, Hania była przez pierwsze tygodnie ciasno zawijana inaczej kompletnie nie mogła spać i wybudzał ją każdy ruch rączki w okolicach główki. Czytaliśmy o tym i wlaśnie mąż znalazł rozwiązanie z ciasnym zawijaniem. Około 2-3 miesiąca zaczęliśmy od tego odchodzić ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
seleniti - no to nielzy macie oddzial
![]() ![]() kasian- w zyciu dwa razy bylam w szpitalu oprocz tego i w obydwoch sytucjach wypisalam sie na zadanie wiec nie sadze ze wytrzymam tu dluzej. tutaj naprawde nic ne robią wiec podejrzewam ze jutro jak sie w sobie zbiore to sie wypisze a najpozniej we wtorek. nie wiem czemu ja tak nie moge wysiedziec, a jak jeszcze nic nie robia to mam tak jakby ddatkowy argument przemawiajacy "za". tak mierzenie temperaturki koniecznie o 5.30 ![]() hehe no imiona po prostu rewelacja! zyraf hmmm moze to by bylo, zwlaszcza gdyby byl wysoki. mszpilka- no ja mam taka nadzieje, ze bezie od jutra lepiej, choc pddaje to pod watpliwosc po tym co opowiada wspolokatorka. mam jednak nadzieje ze jutro bedzie moja ginka np a jak nie to jutro do niej dzwonie i musze sie do niej wybrac niech mi wypsze te leki do domu i bede grzecznie lezec w swoim wyrku... wampirka - oni badaja tylko jak cie przyjmuja, potem tylko lezenie i branie lekow, o tym samym mowila mi moja gin. to nie jest tak ze oni beda mnie sprawdzac, czy sie goi. rano byl obchod, mowilam ze bylo krwawienie, no to "prosze grzecznie z boku na boczek" i utrzymujemy leki. Potem na wieczor mowie , ze czysto ,i reakcja ta sama ![]() takze kazdy obchod od picu. poprzednim razem lezalam 10 dni i bylo to samo. 1 usg w miedzyczasie. i jeszcze chcieli mnie trzymac. wyszlam i dobrze zrobilam, teraz nie chce juz tyle tkwic bez sensu troche. no a nadzerki mi nie beda goic tylko tyle co powstrzymac krwawienie lekiem na krzepniecie krwi. najgorsze ze mam duphaston przepisany od ginki 3x1 a tu mi podaja 2x1. i kogo sluchac... no ciekawe jaki ten twoj tz wroci... ![]() ![]() madziarek- no napisz napisz do nas ![]() ![]() madzula -no zdaje sie, ze tak ![]() wogole jestem taka niezdara;(poprzedno w szpitalu rozlalam na lozkoi siebie kubusia, a teraz sok pozeczkowy;/ dziewczyny ale jestescie wszystkie laski! fiu fiu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa odnośnie zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny za mile przyjęcie!!
![]() ![]() ![]() Czuje się nadal średnio wiec jutro jeszcze leżę a we wtorek mam nadzieję uda mi się dotrzeć do pracy-pracuje na umowę smieciowa i niestety kazda choroba wiąże się z niższa wyplata ![]() Oglądamy z TŻ Galę UFC, powoli mi się oczy zamykają..... Ale się cieszę z tego naszego bejbika ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2013-10-20 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie rodzinka mi chłopczyka przewiduje, ale na takie imię nie wpadłam. Powiem Wam, że po takim niedzielnym jedzonku to u mnie zaczyna być widoczny brzuszek, bo jak przed ciążą ani cyca, ani brzucha, to chociaż teraz jest nadzieja. Zmykam lulu, bo coś mnie mulic zaczyna :-( i kciuki za jutrzejsze wizyty i za poniedziałkowe wstawanie do pracy :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Witam pierwsza z rana
![]() Jej obudziłam się przed 6 przed Tżtem i wydawało mi się, że wyspana ale chyba jednak średnio :p Olis zdrowieje, cała noc przespana ![]() Za to ja mam katar ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Seksta najgorsza umowa jaka może być niestety. Ja pracowałam tak 3lata, a i tak jak dowiedzieli się że jestem w ciąży (pierwszej) to mi nie przedłużyli. Oby wobec Ciebie zachowali się fair
![]() Madziula super że Oliś zdrowieje ![]() ![]() U Nas rożek też nie wchodził w grę, bo Oskar nie lubił być izolowany ![]() Dzień dobry ![]() ![]() Ja wstałam z jakimś bólem głowy ;/ bardzo nie boli , ale jednak jakiś dyskomfort. Oskar chciał dziś zacząć dzień o 4.30 , ale na szczęście udało się go jeszcze ululać i spaliśmy tradycyjnie do 6.40. Wczoraj nie kupiłam tych butów i dziś chcę iść na miasto , ale szczerze jakoś nie chce mi się ruszać tyłka z domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ![]() weekend szybko zleciał, w sobotę byliśmy z Bartkiem w sali zabaw-hitem był traktor, choć do pedałów nie dosięgał, ale Tatyś go woził ![]() a wczoraj piękny dzionek 18 stopni, więc cały dzień na działce z przerwą na drzemkę. Postaram się nadrobić Miłego poniedziałku dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Może już się w pierwszej ciąży nawkurzałam, że teraz spokojniej do wszystkiego podchodzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko nie zazdroszczę takiego szpitala, może to tylko w weekend było tak nieciekawie i od dzisiaj w końcu się ktoś Tobą zajmie i zrobią Ci wszystkie szczegółowe badania ![]() Cytat:
![]() Dla Wszystkich dziewczyn z mdłościami i złym samopoczuciem, życzę aby wszystko szybko minęło i mogłyście się cieszyć tym błogosławionym stanem ![]() Też bym sobie pooglądała Wasze zdjęcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Gosiiaczek;43336153 Moj narzeczony dziekuje za wszystkie mile słowa ![]() ![]() ![]() Taki slodziak jest ![]() ![]() A 30 pazdziernika zalatwil sobie wolne i idziemy razem na te badania i usg genetyczne jupi jupi jupi ![]() Dobry dzionek dzisaj mam bo sloneczko swieci ![]() [/QUOTE] super podejście Tż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamusiom w ten poniedziałkowy ranek
![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Wiecie co z tą oprysczką... W aptece żadnego kremu mi nie sprzedała, bo podobno w ciąży nie można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mówiłam to wczoraj opryszczka w ciązy niby nie grozi ale wiele problemów z tym jest ![]() Dziewczyny pooglądałam zdjęcia i powiem Wam że zupełnie inaczej wiele z Was sobie wyobrażałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() super pomocnik co do udzielania się na wizażu to każdy udziela się jak ma troszkę czasu wolnego. Nikt tu nikogo nie będzie za to wytykał. Przynajmniej mam taką nadzieję. Ja powiem Wam, że nadrabiam przeważnie w pracy, bo teraz mamy taki luźniejszy czas. A popołudniu to po pierwsze mam dość komputera po 8 godz w pracy, a po drugie chce trochę czasu spędzić z synkiem. A poza tym Bartek jak widzi komputer to zaraz by chciał piosenki na you tube oglądać. W pierwszej ciąży jak już byłam na L-4 to więcej sie udzielałam, bo to wiadomo nie ma tyle obowiązków, nie ma drugiego dziecka, obiadu nie gotuje się pół dnia i sprząta też niecodziennie po kilka godzin. Także ja to rozumiem, że jedna ma więcej czasu a druga mniej
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, witam w poniedzialkowy poranek. Wczorajszy dzien byl bardzo ladny, oby wiecej takich w tej naszej polskiej jesieni. Slyszalyscie moze o tym, ze podobno w tym roku ma byc zima stulecia u nas? Przeraza mnie to, bo nie cierpie zimy, brrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieeeeee, nie chce zimy nie miałam zamiaru kupować kurtki nowej i mam nadzieję, że szybko się zima skończy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.