|
Zadomowienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89
Hmm dziewczyny jak rozwiązać taki problem. Bielizna do ślubu, oczywiście biała. Staniczek i majtki. Buty będą czerwone, więc pończochy muszą być takie cieliste (napewno nie białe). Jaki do tego dobrać pasek do pończoch? Biały? Nie będzie to brzydko wyglądało takie przejście z beżowych pończoch i nagle biały pasek?
|
Ja tez mam czerwone butki, pończochy też planuję cieliste, lub jasny beż a bieliznę białą (łącznie z pasem) Nikt oprócz TŻta nie będzie tam zaglądał, a jemu wszystko jedno, czy będzie zdejmował ze mnie białą bieliznę, czy beżową 
Cytat:
Napisane przez fascinata
Mam kolejny dylemat
Bardzo bym chciała, aby do ołtarza odprowadził mnie tata, a najlepiej aby TŻ (...)
A jak to będzie u Was?
|
My z TŻtem wejdziemy razem 
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86
230 ddś 
|
Gratulacje! Jeszcze miesiąc i 1 z przodu 
Cytat:
Napisane przez docik10
Dziękuje za Waszą pomoc  co ja bym bez Was zrobiła  Rozmawiałam z Tż powiedział, że ta reakcja była ze złości i jakbym go zostawiła to by się starał mnie odzyskać i że ciężko byłoby mu się pozbierać. Przypomniał mi, że zawsze dla mnie wszystko robi, że zgadza się na wszystko co chce, odnoście wesela i planów remontowych. Doszliśmy do porozumienia, ale i tak będzie się musiał starać  Powiedział, też, że nie przyznał się do rozmowy z Kasią bo o niej zapomniał, była dla niego mało istotną rozmową. Pierwszy nie zadzwonił, bo nie zdążył bo ja go ubiegłam. Czekał aż dojadę do domu, chciał najpierw sms-a napisać czy może zadzwonić. Zobaczymy jak teraz będzie bo do wczoraj nie miałam żadnych uwag do niego, jest opiekuńczy, pomocny, wyrozumiały ale wczoraj mi podniósł ciśnienie. Jeszcze raz dzięki za wasze opinie. 
|
Super, że rozmowa pomogła będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez gornek
a musicie robic podziekowanie z piosenka ? moze dobrze by bylo zrobic tak jak sporo osob, czyli podzikowanie w domu bez zadnych kolek itp na weselu  ja z Tz robimy podziekowanie w domu po blogoslawienstwie, samy jakis kosz z upominkami i tyle, nie bedziemy robic cyrkow na sali, bo ani my ani moi rodzice nie lubia takich rzeczy.
|
To jest chyba najlepszy pomysł, podziękujemy w domu, a na weselu najwyżej zadedykujemy jedną piosenkę 
Cytat:
Napisane przez niulka_1985
Dziewczyny, byłam dziś u księdza i mamy godzinę zarezerwowaną  a więc oficjalnie:
21 czerwca 2014 r. godzina 17:00
|
Gratulacje! 
Cytat:
Napisane przez fascinata
Dziewczynki, a zrobiłyście sobie może jakąś listę / tabelkę w excelu która pomaga Wam w organizacji tego całego przedsięwzięcia?
|
Ja mam na komórce taką listę i odhaczam sobie wszystko co już załatwimy 
Cytat:
Napisane przez gornek
Ah własnie, powiedzcie mi jedno, bo u mnie nie jedna znajoma ktora brala slub miala manie chodzenia na solarium, ja jestem mhm nie, ze przeciwniczka, jednak jakos do szczescia mi to nie jest potrzebne, bo bylam na solarium moze 2 razy w zyciu, mam karnacje w sumie ciemna, ale pytam dlatego, bo nie wiem czy faktycznie isc nabrac koloru czy nie katowac skory tym a Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?
|
Nie chodzę na solarium, ale przed ślubem mam zamiar troszkę nabrać koloru..
Cytat:
Napisane przez ijaa
Myślałam jeszcze o natryskowym ale nasłuchałam się różnych opinii i trochę się boję - jedni mówią, że super, a inni, że np. barwi ubrania.
Jeśli ktoś ma ciemniejszą karnację to radzę uważać z solarium. Zbyt mocna opalenizna przy białej sukience bardzoooo mi się nie podoba. 
|
Natryskowe to masakra! Miałam przed studniówką - sukienkę miałam ciemną więc nie było widać, ale cała opalenizna zostawała na ręczniku po kąpieli...
Cytat:
Napisane przez say-hello
kupiliśmy obrączki i garnitur 
|
gratulacje
|