Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 23:58   #4020
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Czesc!!
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No ładnie, ja się zwierzam z głęboko skrywanych w serduchu przeżyć miłosnych a te się nabijają, o ćpanie posądzają, takie jesteście koleżanki??? To ja już Wam wcale nie opowiem że za Radka to planowałam wyjść za mąż ale wiedziałam że jestem za młoda bo 6-latkom ślubu nie dają więc liczyłam na to że jak on się śmiertelnie pochoruje to w drodze wyjątku dostaniemy zgodę. A po ślubie wyzdrowieje i będzie git...
Niemozliwa jestes! Opowiedz prosze cos jeszcze.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hej kochane

mamy sukces jedzeniowy!!! Pietraszko zjadł cały (CAŁY!!!) duży słoiczek obiadku!!! a w dzień nie potrzebuje kompletnie cycusia..... Jeszcze tydzień temu wspinał się na mnie i łapkami szarpał za dekolt a teraz??? Smutno mi troszkę :P aczkolwiek z drugiej strony cieszy bardzo taka perspektywa wolności

spędziliśmy super dzień dzisiaj

Pietraszko sam schodzi z kanapy filmik

CAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jesteś piękna

filmik nie chce się załadować i będzie później :P

ja tak tylko pędzikiem będę później
Brawo!! Zadam zupelnie idiotyczne pytanie: ile to jest maly i duzy sloiczek?
Mam duzy problem, zeby okreslic, ile Yae jest w stanie, ewentualnie powinna zjesc. Jak Wy to oceniacie?

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
O przelewaniu wrzątkiem też coś słyszałam. Dziękuję

Dziękuję, że pytasz Miała jedną przerwę 1,5h gdzie spała ciągiem, reszta podobnie do wcześniejszej

Ezzo kochana, ja Cię doskonale rozumiem z tymi pobudkami, chociaż u Was zawsze większy sajgon był bo spanie ino z cyckiem w buzi. Tylko ja jestem sceptycznie nastawiona na to, że na problemy odstawić bo skoro nic innego nie pomaga to wina musi być w kp. Ale trzymam mocno kciuki, żeby u Was się udało. Mam nadzieję, że nie odebrałaś wtedy źle moich słów

A może też się podświadomie tego boję, że odstawienie jednak pomaga, bo u nas kompletnie sobie tego nie wyobrażam I jak czytam, że dziewczyny piszą, że dziecko śpi ciągiem 5-6h i to się uznaje za noc z pobudkami to mi się płakać chce, bo u nas góra 2-2,5h się zdarzają od wielkiego dzwonu. Ja marzę o tym, żeby Ewa spała po 2h w nocy, nie 5,6 czy 8, tylko 2

Facet prosta istota. U nas schemat identyczny. Jeden wspólny wyjazd na zakupy i tyle. Ale ja usłyszałam, że jak jest małe dziecko w domu to trzeba z pewnych rzeczy zrezygnować

Ale uwaga, zaczynam się buntować i szykuję się na wyjście do teatru, tylko muszę wymyślić na co się wybrać bo moja ulubiona sztuka tylko wieczorem leci, a jednak tak późno się boję Ewę zostawić bez siebie

Ludzie jednak mają dekla Mogłaś go uświadomić, że będzie tylko zimniej teraz i jeśli zamierza poczekać ze spacerami, aż się ociepli to przed nimi jeszcze jakieś 7 miesięcy kiblowania w domu

Brawo i jakie tempo

Powodzenia w pracy i brawa dla teściowej to miłe z jej strony, że nie krytykuje i nie dobija tylko pomaga

Ale dzisiaj ładna pogoda była! Pojechaliśmy do parku, Ewa zachwycona bo liście spadały i oczywiście musiała jednego liścia dziamglać
U nas nie ma problemu, jesli chcialabym gdzies wyjsc - mam na to kazdy weekend, w ktory tz nie pracuje. On mnie do tego bardzo namawia, ale mnie sie to nie usmiecha - caly czas sama, to chce chociaz troche pobyc z tz a nie wychodzic i nadal byc sama.

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam i zaraz spadam do mojego szkraba który urządził sobie tugezę kiedy ona zaśnie ???

Dziewczyny mobilnych dzieciów- jak sobie radzicie z przewijaniem?
U nas jest kompletna masakra zawsze jestesmy obie w kupie,sikach , kremie, pampers krzywo zapięty no po prostu tragedia. Już nawet myslałam by komuś oddać ostatnie pieniądze za to by to za mnie robił. Po prostu tragedyyyyja !

Mój mąż wczoraj na weselu był foty robić i na rozchodne dostał budelkę wódeczki, także polewam
Po kupie przebieram w lazience - podloge mozna umyc, blisko do zlewu, zeby od razu pupe umyc, papier toaletowy i reczniki tez mam pod reka. Zwykle daje do reki woreczek foliowy, to jest chwila, zeby przebrac. A i u nas tradycyjne pampersy tylko na noc, w dzien pieluchomajtki i ile by sie nie ruszala, to nie ma problemu z zakladaniem.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ciasto jak ciasto, ale te talerzyki! śliczne! No i Yae cudna
Dziekuje za komplementy. Te z gwiazdkami, to prezent od tz. W kwiatki sa t.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ależ Ci zazdroszczę. Chyba Mała pytała czy dzieciaki już jedzą 3 posiłki i mi aż płakać się zachciało, bo Michał nawet jednego nie zjada Kaszkę mu podstępem ładuję, a zupki czasem zje 2 łyżeczki i szczękościsk. Na obiadek wcale nie otwiera paszczy, tylko wtedy, gdy mu podaję krople z witaminą d3 o smaku anyżkowym, to wysysa aż miło. Załamuję się już kompletnie z tym jego jedzeniem, a raczej niejedzeniem. Ciągle tylko cycuś. Co 2h bufet musi być
U nas niby Yae je, ale i tak bufet jest czynny co 2h.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadrobię tylko zrobię mężowi jedzonko bo właśnie z pracy wrócił.

No i muszę się spakować na jutro do szpitala. Kochane, przez najbliższe dni mnie nie będzie o 7.00 rano musimy już w szpitalu być. Trzymajcie kciuki żeby wyniki dobre wyszły.
Trzymam z calych sil!!

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
nie radzimy :P

pooooowiedz

a Ty tam gotowałaś ?

Lecę spać jutro idziemy z tż i Hanią w góry.... już sie oczywiście kłocimy przy pakowaniu itp...tjaaaaa
Przyjemnosci i zazdroszcze wyprawy!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora