2013-10-21, 10:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
nadrabiałam 3 godziny i zaraz lecę na meila Was pooglądać bo tam cudności pewnie są
Cytat:
Napisane przez Seksta
Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie  trzymam za wszystkie kciuki!
|
hej hej"_ napisz coś więcej o sobie z samego Poznania jesteś??
Cytat:
Napisane przez bluesky89
Hej 
Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku  widzieliśmy Bombelka i serduszko bije
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie
Spróbuję Was ponadrabiać, ale nie za dobrze się czuje..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
super. że wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez andzia012kr
Czesc dziewczyny  Chciałabym dołączyć do wątku, można?
10.10 zobaczyłam po raz pierwszy dwie kreseczki. Chociaż dzidziusia nie planowaliśmy, to bardzo się cieszymy  Mam też mnóstwo obaw, bo mieszkamy za granicą, a poza tym to nasze pierwsze maleństwo i wszystko jest dla mnie taaakie nowe 
|
również witam
Cytat:
Napisane przez kasian86
Dziewczyny w ogole ostatnio wpadła mi w ręce lista imion nadanych dzieciom chyba w ostatnim roku i mam dla Was cztery hity: dla chłopca - Zyraf i Myszon a dla dziewczynki - Mrówka i Guantanamera
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
dobre
Cytat:
Napisane przez madziuuula
Witam pierwsza z rana 
Jej obudziłam się przed 6 przed Tżtem i wydawało mi się, że wyspana ale chyba jednak średnio :p Olis zdrowieje, cała noc przespana 
Za to ja mam katar  Od wczorajszej wizyty w przychodni pewno 
|
super, ze nocka lepsza, a dla Ciebie zdrówka
Cytat:
Napisane przez agus7ia
Czesc dziewczyny, witam w poniedzialkowy poranek. Wczorajszy dzien byl bardzo ladny, oby wiecej takich w tej naszej polskiej jesieni. Slyszalyscie moze o tym, ze podobno w tym roku ma byc zima stulecia u nas? Przeraza mnie to, bo nie cierpie zimy, brrrr
|
ja czytałam dwie terorie, że albo zima stulecia, albo że krótka i łagodna-chce wierzyć w tą drugą wersje
Cytat:
Napisane przez paulka0212
Hej kochane, w końcu jestem 
Tak jak pisałam wcześniej byłam u męża rodzinki, w sobotę świętowaliśmy urodziny męża a w niedzielę czułam się fatalnie  cały dzień wymiotowałam, z rana to wodą którą piłam no ale byliśmy też na USG na IP, no i pan doktor pokazał moje 2 fasolki jak rosną  ślicznie biją serduszka no i pojawia się ta "przegroda" czyli najprawdopodobniej będzie to ciąża dwujajowa
Lecę nadrobić, a przynajmniej spróbuję 
|
to dobrze, że wszystko w porządku
Cytat:
Napisane przez Magdi555
Hej
Nie było mnie przez cały weekend, bo korzystałam z pięknej pogody z Mężem i Kubusiem. Niestety po weekendzie się rozchorowaliśmy (oboje) więc ja nie poszłam do pracy, a Kuba do przedszkola - był 4 dni po trzytygodniowej przerwie  Serio mam dość  Do tego wszystkiego jestem strasznie niewyspana, bo mieliśmy w nocy akcję na dachu naszego bloku - nawalony małolat chciał skoczyć. Jak już go ściągnęli to zasnąć nie mogła - taka byłam roztrzęsiona, a potem K. obudził się z gorączką i nie spał do ran  Za chwilę spadamy do lekarza - oboje.
Przepraszam, że nie odnoszę się do postów, ale nie zdążyłam Was nadrobić. Doczytałam tylko, że Hope w szpitalu - trzymaj się Słońce! Mocno ściskam kciuki za Ciebie i Dzidziulka!
Miłego dnia! 
|
bidulko, zdrówka dla Was
|
|