Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 10:30   #4080
gojka24
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Moja na razie tylko trochę się wierci przy zmianie pieluszki, a jak już to robi to daję jej jakąś zabawkę (lub coś innego) w łapki i jest spokojna przez chwilę
u nas od dawna masakra przy zmianie pieluszki, dlatego jak widzę, że mała spina się na kupkę to szybko lecimy po nocnik i wtedy mniej do czyszczenia jest Jak nie zdażymy to daję jej coś czym się nie bawi z reguły, cokolwiek co mam pod ręką chwilka czasu na przetarcie pupci jest. Potem kładę sobie rozłożoną pieluszkę na nogi i na nią sadzam małą no i wtedy zapinam....

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Gojka, pozwól, że się odniosę jako administratorka klubu, bo widzę, że nikt tego nie zrobił - Misiael pojawiła się na forum później niż Ty, owszem, ale za to jest z nami codziennie, pisze duuuuużo, dużo postów, nie znika. Tu nie chodzi o staż, ale o fakt zżycia się ze sobą... Nie powinnaś tak do tego podchodzić, że "Ta Pani pojawiła się później, a ma dostęp do klubu" - bo nie o to tu chodzi... Spokojnie, jak będziesz z nami regularnie pisać i wyrobi się jakaś większa więź, to i Ty dostaniesz zaproszenie.

Super! A jak długo mama będzie w Polsce?
Wiem, wiem. Ja to tak żatrobliwie napisałam, choć chyba zabrzmiało jakby mi to przeszkadzało... Fajnie mi tu z Wami, ale aż tak na klubie mi nie zależy... Jedynie boję się, że prędzej czy później przestaniecie tutaj pisać i przejdziecie do klubu, no i ja już wtedy nie będę mogła z Wami pisać.....

No i już jesteśmy po wizycie.... Płucka czyściuteńkie Został delikatny kaszel, który niebawem minie no i katarek, z którym ciężko będzie.. Jeszcze ok 10 dni ma się utrzymywać... Ma któraś katarek czy jak to się zwie do odkurzacza??? bo się zastanawiam czy nie zainwestować.....

Lecę do kierowniczki się dogadać.... oby poszła mi na rękę i za porozumieniem stron udało się świadectwo pracy dostać... No i żebym nie musiała 7 dni pracować jeszcze, bo nie mam z kim dziecka zostawić... Mame kręgosłup boli, z łóżka nie wstaje, na zwolnieniu jest, na tż i teściową nie mam co liczyć....

Miłego dnia
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora