Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 15:49   #1052
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

No, mógłby na przykład pani gin podawać wziernik i w ogóle pomagać
Haha, pewnie go w KM zostawię, bo tż będzie w szpitalu
Pomysł z małym pomocnikiem od wziernika git!

matall jak to w szpitalu? znowu?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie działają bajki, a Eda chciał coś obejrzeć, to włączyłam film ze ślubu
On ma zaciesz, że mama i tata na filmie, a ja się już 3 razy poryczałam
A do mnie dziś doszło,że lada chwilka się przenosimy na odchowalnię. Kurcze cała ciąża mi minęła z Wami jak z bicza strzelił a Ewuni już leci szósty tydzień. Czas leci jak szalony a czasami by się chciało żeby jednak zwolnił

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Byliśmy na zakupach i u moich rodziców. Zjem obiad i jadę do gina. Nie wiem na co liczę, ale mam nadzieję że oś ruszy z tą wizytą
Ogromne kciuki!

My właśnie wróciłyśmy z kolejnego spacerku. Mała zjadła zaraz po 14tej i wybyłyśmy sobie na kolejną godzinkę.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
teacherka kciuki

ja za Ciebie tez chyba ze juz urodzilas bo jeszcze nie nadrabialam :P

wasze dzieci to mega grzeczne musza byc bo ja na wizat kompletnie nie mam czasu...ledwo mam czas w ciagu dnia troche dom ogarnac i cos ugotowac bo maly pomijajac spacery w dzien prawie w ogole nie spi...pada dopiero o 22 i spi ladnie do rana...ale wtedy to ja juz tez nie mam sil i klade sie z nim...szkoda ze nie ma babci do pomocy...

Byla dzis u nas polozna i maly wazy juz 4,5 kg...przybral 800 g przez 4 tyg
Ja niestety też jestem rzadko na wątku...

Brawa za wagę
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora