Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 19:37   #610
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

QUOTE=dwakolory1;43363339] A tu w domu lekcje do odrobienia, musimy się uczyć na pracę klasową z historii... Lipa, bo najchętniej poszłabym spać.[/QUOTE]

Jak to fajnie zabrzmiało

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ale wiecie, w aptekach są leki na prawie wszystko, ale na głupie ciążowe mdłości nic co działa Nie są to przypadłości tak rzadkie, że nikt nie mógłby się domyśleć, że jest taka potrzeba... Nie mogę tego pojąć...
Też nie raz o tym myśłałam...

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Witam się dzisiaj Hanka idzie spać wcześniej, bo w sumie sama się przestawiła na jedną drzemkę w ciągu dnia w ostatnim czasie, więc już zmęczona. Ustaliliśmy z mężem, że spróbujemy ją nauczyć zasypiania samej, tzn po mleku wychodzimy i słuchamy w niani co się dzieje ja podejrzewam, że się szybko złamię, ale zobaczymy..
Powodzenia
Ja tam jednak nie lubię zostawiac małego samego, leże z nim 15-30 min śpiewam kołysanki głaszcze i zaśnie Za to coraz częściej sam zasypia w dzień, tuli sie do misia i odpływa

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
kasiab91 odzywa, wczoraj był u mnie, ale sprawia takie wrażenie jakby to co powiedziałam do niego nie dotarło... No nie wiem, wszystko wyjdzie na dniach

Vampirko ponoć najsilniejsze mdłości występują między 10 a 11 tygodniem, ciekawe ile w tym prawdy, bo przecież każda z Nas dolegliwości przechodzi różnie
Powodzenia z Tżtem

U mnie jakoś tak było z wymiotami najgorsza ich kumulacja pod sam koniec Mdłości to znów dłuuużej niż 3 m-ce, już sie przyzwyczajam

Moje gardło umiera I nos też Za to kochany Tż wreszcie kładzie panele Nooo tak do niedzieli to napewno przeniosę sie na materac

Aaaa wiem co chciałam - ćwiczyłam dziś Aż... 15 minut z tego filmiku co wczoraj wrzucałam, ale całkiem sympatyczne ćwiczenia I żeby nie było ćwiczyłam z Olafem, śmiesznie łapkami machał Teraz szukam mu piłki żeby mojej nie podbierał i bedziemy razem ćwiczyć a co

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora