Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy dziewczyna w związku może iść na wesele z kolegą?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 00:27   #35
Pestka88
Zadomowienie

Dot.: Czy dziewczyna w związku może iść na wesele z kolegą?

Twój chłopak głupio szantażuje, zwraca za dużą uwagę na zdanie kolegów i niefortunnie używa słowa "pozwalam" , które na kobiety (szczególnie na wizażu ) działają jak płachta na byka.

Należy jednak zwrócić uwagę, że mimo szyderstw kolegów i ich gadania, nie próbuje Ci ograniczać pracy ani wyjazdów. Sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy Twój chłopak Cię ogranicza na co dzień, czy tylko ta sytuacja jest dla niego przesadą.

Ja bym nie chciała, żeby mój facet szedł na weselę z inną. To impreza oficjalna, na której się komuś partneruje, to słowo nie jest użyte przypadkowo, bo zwykle zabiera się żonę/narzeczoną/dziewczynę/koleżankę, która nam się podobna i czujemy do niej mięte. Rozumiem, że ostatnia chwila, że koleżanka wystawiła, że lubisz weselne klimaty itd. Ale pytanie brzmi, czy jest to dla Ciebie tak ważne, żeby sprawiać przykrość osobie, którą kochasz i sprawić, że będzie się czuła źle i niekomfortowo?

Bycie w udanym związku jest fajne, ale nie ukrywajmy, że nie niesie za sobą pewnych ograniczeń. O ile dla obydwojga partnerów są one naturalne, albo chociaż mniej ważne niż związek, a żadne z nich nie przesadza, to moim zdaniem nie stanowi to problemu.

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując