2013-10-22, 10:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Zanim wszytski nadrobie:
Przede wszysstkim OGROMNE dla JASIA!!!!
Cytat:
Napisane przez surka
Ja nie wiem o co chodzi z tym jedzeniem  Lilka w nocy ładnie je, a w dzień to cyrki wyprawia, Jemy na stojąco, chodzimy po mieszkaniu,a ona pręży się płacze, dopiero za którymś razie łapie o co chodzi i w miarę ładnie je 
|
u mnie bylo przez kilka dni to samo. Teraz jest juz duzo lepiej. W najbardziej kryzysowych sytuacjach podawalam mleko z butelki. I o dziwo wtedy byl cud miod chociaz przy piersi chwile wczesniej byly cyrki. Duzo wytrwalosci i cierpliwosci zycze 
Cytat:
Napisane przez mela1234
Dziewczyny odnosnie kup, to Alicja robila do tej pory srednio 1 kupe na tydzien. Od tygodnia pije pokrzywe i kupa jest codziennie, ew. raz na dwa dni.
Polozylysmy sie. Maz urwal sie z pracy i przywiozl syrop przeciwkaszlowy. Zobaczymy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Uwazaj z pokrzywa bo bardzo wyplukuje magnez z organizmu 
Cytat:
Napisane przez dzoan
przykro mi
No właśnie on spał z nami przez pierwszy miesiąc, nawet ponad.. a później męczyłam się prawie 2 tyg., żeby go przekonać do łóżeczka.. nie chcę znowu tego przechodzić za jakiś czas
ale to i tak ja karmię, więc nie ma sensu byśmy oboje nie spali.. 
|
Wykonczysz sie. Sporobuj moze na noc dawac Olusiowi mm? Zobaczysz czy bedzie lepiej spal 
Agrafka- moze uda Ci sie wykombiowaz kogos na 3h we srode? Jesli nie to szkoda 
Karolajn- jak dzisiaj z Hania?Lepiej?
A my po szczepieniu. Ola nawet nie zauwazyla ze zostala zaszczepiona za to dala niezly popis przy ubieraniu bo juz spiaca byla
|
|