Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 15:11   #3485
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
My z Ewunia dzis znowu trafilysmy do szpitala
Niestety znowu te same objawy identyczna sytuacja jak przed 2 tygodniami nawet tydzien nie minal od wyjscia
Teraz juz szczegolowe badanie wszystkiego- czEkamy
Prosimy o kciuki !!!!!
ojejj ale, ze znowu infekcja bakteryjna?
Kciuki za Ewunie

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
wracając do tematu fotelików to obejrzałam chyba już wszystkie testy nie tylko adac i wybieram firmę ROMER, tylko jeszcze nie wiem, który model mam 3. albo Versafix albo DuoPlus albo King Plus. wg mojej analizy róznych testów te są najlepsze, ale bez bazy isofix, z bazą to jest większy wybór
Gratuluje samozaparcia i wyboru

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
A od kiedy ta kaszka? Wiesz, ja nawet kupiłam mannę, ale się nie zdecydowałam na razie jednak Doczytałam się, że z tą ekspozycją w wieku 4-6 mcy to o to chodziło, że tyle było macierzyńskiego, potem kobiety wracały do pracy i przeważnie już nie karmiły piersią, a o to chodzi, żeby najlepiej ten gluten pod osłoną piersi podawać. Jako, że ja jeszcze nie zamierzam wracać do pracy i dalej kp, to będę kaszkę dawać za jakiś czas jeszcze
o tym glutenie to chyba tylko w PL tak glosno (a moze to sa te miedzynarodowe badania )