Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 20:38   #903
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
U nas byl nawet fajny dzien. Przed poludniem TZ zaoferowal sie pospacerowac z Edziem i pomimo deszczu spedzili na dworze 2h. Dobrze, ze TZ sie nie przejmuje tym, ze jest mokry A Edziu dotlenil sie. Ja w tym czasie ugotowalam obiad, poprasowalam i pospalam. Potem Edziu ladnie sie bawil, troche cwiczylismy, a teraz wykapany i najedzony zasnal mi na ramieniu. Sprobuje go za chwe odlozyc.
dla Tż
i czekamy na zdjęcia w rajstopkach
Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Powiedziała ze skoro Antosia nie chce spac to znaczy ze sie przestawila i powinnam ja kapac pozniej no wiec powiedzialam ze dziecko musi miec rutyne i chodź bym miala ja do 24 usypiac to godziny kapania nie zmienie. Dlatego nie jestem gotowa na dziecko...
Hm... ja osobiście bym chyba jednak zmieniła godzinę kąpieli na późniejszą
Przecież jak raz przesuniesz to w końcu późniejsza będzie rutyną... Nam Młody też się przestawił tylko w drugą stronę. Kiedyś kąpaliśmy Go o 21, teraz nie jest w stanie tak długo wytrzymać i kąpiemy między 18-19.30 I potem ładnie zasypia

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora