Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 09:40   #812
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
no ja miałam usuwaną, a dokładnie wypalaną i zaszłam a śluzu jako takiego też nie miałam nie wiem od czego to zależy

zapomniałam wczoraj zdać relacje z wizyty Elfka pytałaś już odpowiadam...

A więc przepisała mi jakiś antybiotyk, który jak to antybiotyk nie jest specjalnie korzystny dla dziecka, ale nie mam wyjścia, bo bakteria też stwarza niebezpieczeństwo, także muszę go brać, bo jakkolwiek bym nie zrobiła będzie źle

W ogóle jak ja nienawidzę mojej przechodni jak mam tam iść do lekarza to mnie telepie Zero organizacji!!!!!!! kolejki do rejestracji porażka- spóźniasz się na wizytę. Potem miałam wejść rzekomo pierwsza bo mnie kobitka wcisła z rejestracji a i tak weszłam z 15ta bo lekarka "SAMA DECYDUJE O KOLEJNOŚCI" to po co ja się pytam są te godziny na które się ma przyjść do jasnej cholery????!!!! potem stałam znowu w tej piep..rzonej długiej kolejce do rejestracji żeby zapisać się na za tydzień (nie powiem jak moje dziecko miało już dosyć), gdy poszłam do apteki wykupić lek, okazało się, że został wycofany i mam wrócić do lekarki o wypisanie innego. No myślałam, że rozwalę tą aptekę!!!!
Poleciałam zatem do lekarki w której była znowu ogromna kolejka i wiedziałam, że czeka mnie ogromna konfrontacja z ludźmi którzy tam czekają na swoją kolej równie wkur.wieni jak ja. W końcu wyszła kobitka wcisłam się, bo przecież syn by mi sam tą przechodnie rozniósł jakby musiał tam godzine czekać. Babka w środku guzdrała się niesamowicie z tą receptą Oczywiście jak wychodziłam ani nie chciałam patrzeć na wku.rwionych ludzi.
Po ponad półtorej godziny mój syn wreszcie mógł sobie pojeździć na rowerze w drodze do domu

ehhh wyżaliłam się
no niestety nasza służba zdrowia, następnym razem próbuj "naciągać" na ciążę, kiedyś to było prawo, dziś zanikło, tylko,że kobiet z widoczną ciążą, więc pewnie i tak nic by to Tobie nie pomogło, tylko w poczekalni by się okazało,że połowa też jest w ciąży ale dobrze,że masz już to za sobą
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Hej
U mnie dzień do przodu znowu na ovuf
Ale zupełnie nie mam ochoty i serduszek brak
Dziś mnie w dodatku boli coś tam, jakby krzyże i jajnik z lewej. Jakoś mnie ten cykl męczy i chce żeby już się skończył

Ja też miałam wypalana nadzerke jak miałam 19 lat a niedługo potem w ciąży byłam więc chyba wpływu to nie ma. Tylko wtedy miałam śluz dobry a teraz nic

Współczuję wizyty. Wiem jak to jest z dzieckiem. Synuś i tak był dzielny tyle czasu
A powiedz mi czy Ty wstawialas zdjęcia swojego synka tutaj? bo właśnie nie pamiętam żebym go widziała a bardzo jestem ciekawa tego Twojego malucha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja też jestem ciekawa tego zdjęcia
manieczka ja też wczoraj już serduszka nie miałam, bo mąż padł i jeszcze niedobrze mu było, i trudno.
Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość

Ovuf daje mi 54% szans na ciążę, ale coś się boję, bo mnie kłuje jak do @ :'(

Wysłane z mojego GT-I9300
ja już miałam dwa razy ponad 80% na to nie patrz, bo nadziei sobie narobisz
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
ten detektor ciąży z ovuf to raczej taki prowizoryczny (to tylko statystyka) bo wg niego to większość nas tam juz z kilka razy powinna być w ciąży
no właśnie!
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Właśnie będę dostałam pyszna kawke latte z karmelem mmmmmmnnnnnnnnnnn

A miałam sie odchudzać ehhhhhhhh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ee tam brydzia jedna kawka nie zaszkodzi ja sobie też zaraz zrobię, ale niestety nie z karmelem, a takią to
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
O, Jezu, jak cudnie...
mój się wczoraj popłakał, jak usłyszał, że było serduszko... tez sie bardzo stresował i pewnie dlatego się pokłócilismy dzień wcześniej.. oboje przez stres..
także sie spłakalismy razem nad zdjęciem Kropka... mój Boże.. 3 mm, a tyle uczuć juz nam daje...
super!! ale zazdroszczę
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora