Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 13:37   #164
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Hej

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Witam się i ja
tak inaczej z rana, już w dużo lepszym humorze, bo od rana docinałam Tżtowi i trochę mi lepiej
i wiecie co, po tym Wiesiołku juz drugi cykl przed owulką mam takiego jednorazowego "gluta" a później do owulki spokój i odwilż, a potem Sahara i tak w kółko
A napisz cos więcej o wiesiolku bo ja zaczne go brac za miesiąc. Po nim sluz się rozciąga? Mój się nic a nic nie rozciąga, białka jajka nie przypomina za Chiny
Mokro jest, ale z rozciągania nici.

TOREMA
fajna ksiazka, dziekuje za taki porządny i szczegółowy opis
będzie moja

ISIA
to powodzenia u ginka
A wiem ze wiek jest na 1 stronie ale to może wiek w momencie urodzenia? Coś zamotałam

LUNKA
A Ty ile jesteś z TZ?
Wlasnie nie dziwne ze mysla ze u Was wpadka. Przeciez stosunkowo nie ma kobiet w tym wieku świadomie chcących dziecko, zresztą sama napisałaś że nie masz koleżanek z dziecmi. A Ty studiujesz jeszcze? Czy masz dziekankę? Ja jestem na studiach, ostatni rok. Zreszta z moimi studiami i drogą zyciowa to tez długa sprawa

ANTERIA
a kiedy masz wizyte?
Może zrob sobie sama badanie z krwi?

Wy to o prezentach a ja jutro ide z kolezanka bo chce cos kupic swojemu TZtowi na urodziny
Więc i może mi cos do koszyka wpadnie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora