Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
madziuuula no tego to już całkiem nie rozumiem, po co wymyślają, że musi być dziecko 6h koniecznie. Eh..i coś już postanowiłaś czy dalej się wachasz?
Nikii89 z tym praniem to mi by się przydał ogórdek to może wtedy jakbym miała gdzie wieszać pozbyłabym się ogromnje sterty :P
Magdi555 dzięki! Już właśnie przepadłam i przeglądam body Fixoni :P A swoją drogą złożyłam zamówienie dzisiaj w końcu w next dla Milci. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie paczka 
Light Limara☠ ale super foty. Dzidziol już taki duży
/Mycha/ dziękuję za radę ale z tymi co mam to chyba już szkoda zachodu bo one już powoli robią się małe. Dlatego tak wypytuję o te body, bo muszę wymienić małej garderobę na rozmiar większą. Jejku..jak te dzieci szybko rosną..
Chociaż czasem dostaję też w prezencie te tescowe od kogoś więc może jak dostanę znowu to wtedy pobawię się w doszywanie żeby mnie szlag znowu nie trafiał
A! No i co do tej pogody to dzisiaj niania była z Milą 3h na spacerze..a potem po pracy ja z mężem jeszcze wyszliśmy z nią na 2h. Tak było pięknie, że aż szkoda w domu siedzieć. Mała padła już i śpi po tych spacerach
pomarancza24 ciesze się, że wszystko ok i że wizyta udana!
|