Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-25, 18:35   #1716
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Lilka leży w łóżeczku i myślę sobie, że za długo trwa ta piękna cisza A ona liże sobie, jak lizaka nogę Emilk:

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43423628]
Po drugie - ja Artka chcę wychować tak, żeby potem dziewczyny na wizażu się na mnie nie skarżyły, że ich TŻ Artuś nie umie sobie zrobić kanapki. Więc mam nadzieję, że wytrwam w tym, że Artek będzie mi pomagał w kuchni, przy sprzątaniu, itd.

.[/QUOTE]
bedzie dobrym mężem

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
W niedziele chrzciny a ja totalnie ro.z☠☠☠ana emocjonalnie i zero organizacji.
Miesiac temu umarla moja bliska ciocia na raka walczyla z nim 12 lat, miała odjęte obydwie piersi a on zasiedlil się w plucach teraz. A wczoraj do szpitala trafila druga ciocia w bardzo zaawansowanym stadium raka. Dzis miała pierwsza chemie bo jest zle. Straszne to wszystko. Obydwie ciocie to rodzone siostry mojej mamy.
Tak się wystraszyłam ze z marszu do gina zadzwoniłam bo jeszcze nie bylam na wizycie po porodzie.

Wieczorem ide do kościoła wyspowiadać się a jak ja tego nie lubie...
Przkro mi z powodu takiej straty

No to chyba rzeczywiscie wina proszku-dobrze ze zrobiłas ten test.
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
A ja sie witam z pracy
Jak wróciłam ze sklepu dostałam tel od szefa że w firmie będzie szkolenie z mojej działki i sie pyta czy chciałabym być. Pytanie
Nie chce być w tyle jak wrócę. Tak więc w 2 godz ściągnęłam TZ do Mai, ciuchy makijaż włosy i wio do firmy. Normalnie adrenalina max
Ale Ci zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Michał był 2,5h na podwórku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

A Laura 1h na podwórku i 1,5 godz. w CH i jechała pierwszy raz autobusem Wsiedlismy w podmiejski i zrobilismy sobie wycieczke do Ch i Lidla
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Prawda. Malgosia dostala na drugie ur i super zabawe z tym miala. Chowam ja czasem jak wiekszosc zabawek i wymieniam. Tak zeby sie nie znudzily. Zateskni, przypomni sobie to dostaje spowrotem i bawi sie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mnie rodzice tez chowali zabawki i po jakimś czasie te stare były jak nowe!