2013-10-25, 17:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Hej Dziewczyny..
ale mnie połamało.. nie mogę dziecka nosić, podnosić, kłaść..samo chodzenie to problem Krzyż mi wysiadł Ostatnio pobolewało mnie tam, ale nie tak tragicznie jak dzisiaj.. podejrzewam, że wczoraj na spacerze mogło mnie trochę przewiać, za cienko się ubrałam, a pogoda złudna.. i teraz mam Mąż musi iść jutro do pracy, ale jak mi po nocy nie przejdzie, to będzie musiał zostać, bo nie dam rady przy dziecku..zaryczy się przy mnie, a mi już konkretnie strzeli w krzyżu 
Dzisiaj odwiedził nas brat męża z żoną i ich dzieckiem..Przyjechali na 2 tyg. z Niemiec.. pierwszy raz widzieliśmy małą Wiktorię..1,5 miesiąca starsza od Olka. Aż byliśmy w szoku, jakie dzieci w przeciągu 1,5 miesiąca postępy robią..wiemy już jaki Olek lada tydzień będzie komunikatywny i sprawny ruchowo 
Dostał kurtałkę puchową rozm. 74.. brązowa w poarańczowo-biało-zielone paski..czapeczkę brązową polarową i nosidełko jak już będzie główkę trzymał sztywno..Fajne i ładne prezenty 
Idziemy kapać Małego..wrócę później
|
|
|